Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

NiteSite Dark Ops

NiteSite proizvodi su na hrvatskom tržištu prisutni od njihove pojave i već su se etablirali kao vrlo pouzdan i efikasan način pretvorbe dnevne optike u noćnu.

Riječ je o uređajima, adapterima koji se  postavljaju na vašu dnevnu optiku i omogućavaju prikaz jasne slike u uvjetima smanjenog ili nepostojećeg prirodnog osvjetljenja. Bitno je napomenuti da NiteSite set koji se isporučuje korisniku sadrži sve što je potrebno kako bi se uređaj odmah i koristio. Nema potrebe dokupljivanja bilo kakvih dodatnih nosača, IC osvjetljivača, akumulatorskih baterija i sl. što je nerijetko slučaj s drugim noćnim optikama.  

U svakom NiteSite setu dobivate sve nosače koji bi vam mogli zatrebati. Tu je i iznimno snažan IC osvjetljivač koji osigurava postizanje traženog dometa uređaja. Kamera visoke rezolucije koja sliku koju daje vaš dnevni ciljnik pretvara u noćni prikaz. Ne zaboravimo da vam NiteSite uz svaki uređaj isporučuje i akumulatorsku bateriju i punjač koji će vam osigurate sate neometanog i neprekinutog rada.

Drugi bitni element  NiteSite adaptera je činjenica da se lako i brzo skida sa i stavlja na optiku. Još bitnije, na zahtjevaju ikakvo upucavanje. Mogu se skidati s jedne optike i stavljati na drugu.  Sve je to moguće bez ikakvog dodatnog upucavanja ili prilagodbe. Ako je vaša dnevna optika podešena, uz NiteSite adaptere ste spremni ste i za njeno korištenje kao noćne.

Sljedeći ništa manje važan element na kojem pada većina drugih proizvođača noćnih optika je to da je servis osiguran u RH. Proizvođač reko naše tvrtke, distributera za RH, osigurava sve rezervne dijelove i dodatnu opremu što jamči brz popravak uređaja bez slanja istog preko granice na vanjski servis. 

Iako su NiteSite uređaji poznati po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti, dobro je znati da u slučaju potrebe na servisiranje nećete čekati mjecima kao što je to slučaj s dobrim dijelom drugih noćnih optika. Savjetujemo da ovo uvijek imate u vidu kada kupujete optike, bile one dnevne ili noćne. Ako je za servis potrebno optiku slati proizvođaču, za vas to znači čekanje na korištenje iste i po nekoliko mjeseci.

Treba napomenuti da se NiteSite paleta noćnih adaptera dijeli na tri osnovna proizvoda koje definira njihov domet na terenu. Tu je „Viper“, koji vam osigurava domet od 100 metara u uvjetima potpunog mraka. Potom imamo „Wolf“ čiji je domet 300 metara u potpunom mraku. Na kraju se nalazi „Eagle“ koji će vam osigurati pogled od 500 metara.

No, sve gore navedeno o NiteSite uređajima je već dobro poznato. Ono što je novitet su nove inačice gore navedena tri osnovna modela pod nazivom „Dark Ops“.  Ono što je novitet i svojstveno ovoj paleti je to da su IC osvjetljivači koji su korišteni u „Dark Ops“ uređajima – nevidljivi, tj. rade na valnoj duljini od 940nM. Drugi novitet je to da za zatamnjenje osvjetljenosti ekrana više nije potrebno koristiti  priložene filtere. Zatamnjenje se kod „Dark Ops“ serije jednostavno postiže posredstvom regulacionog gumba na samom ekranu uređaja.

Karakteristike pojedinih Dark Ops modela i njihove cijene pogledajte OVDJE

Raptor - digitalni noćni adapter

Učinkovito, cjenovno iznimno povoljno, fleksibilno i modularno rješenje za sve one koji žele noćnu optiku.

Postaje sve jasnije da problemi koji se vezuju uz razvoj digitalnog noćnog ciljnika sve više opterećuju kako kupce tako i proizvođače. Nastojanje da se proizvede digitalni ciljnik koji će moći izdržati trzaj lovačkog oružja, zadržati končanicu, koji se neće samoinicijativno gasiti i koji će pouzdano raditi te koji neće korisnika tjerati da sumnja u ispravnost svakog sljedećeg hica se nije pokazalo opravdanim. Osobito kada su se proizvođači digitalnih optika odlučili međusobno natjecati u proizvodnji najjeftinijeg digitalnog ciljnika.  Tako su padala svakakva obećanja. Od toga da su proizveli univerzalno rješenje za dnevni i noćni lov, najbolji, najnoviji, naj...  Na žalost, to se pokazalo netočnim. Uštede su se svele na gubitak kvalitete, stalno recikliranje vrlo sličnih proizvoda samo s novim oznakama itd.

Zato se dio proizvođača odlučio na jednostavan koncept gdje se uopće ne nastoji izbaciti ono što je dobro i dokazano. Naime, odlučuju ne izbacivati klasični, pouzdani, već upucan dnevni ciljnik, već sustav lova u slabim svjetlosnim uvjetima grade na činjenici da je sve što je potrebno jednostavno nadograditi sustav dnevne optike.

I tako smo dobili i RAPTOR. Riječ je o modularnom noćnom adapteru za dnevne optike koji se jednostavno stavlja i skida, koji ne zahtjeva upucavanja ili preinake dnevne optike. Pored navedenog, riječ je o sustavu koji ruši sve cijene noćnih ciljnika. RAPTOR u osnovnoj varijanti možete imati za manje od 3000 kn. Ako želite nabaviti cijeli set s nevidljivim IC osvjetljivačem to će vas stajati 3499 kn.

Bitno je napomenuti kako sam ekran posjeduje mogućnost regulacije osvjetljenja i kontrasta. Kamera je visoke rezolucije i imma pristup za njeno izoštravanje i dok je postavljena na dnevnu opiku. Tu je i indikator istrošenosti baterije. IC osvjetljivač se može montirati gdje god želite. Na optiku, cijev oružja... Sustav se brzo skida i stavlja i ne zahtjeva bilo kakve preinake oružja ili dnevne optike.

Više detalja i cijene pogledajte OVDJE.

U kratkom promotivnom razdoblju je moguće nabaviti cijeli sustav s 25% popusta.  Za sve detalje nazovite našu maloprodaju na 01-3887736

 

SWT MAG1.5-5X

SWT MAG1.5-5OVdje je riječ o "jačem" bratu MAG3x, optičkom modulu za povećanje u variabilnom rasponu od 1.5 do 5 puta i posebno dizajniranom za kompatibilnost s holografskim ciljnicima i za maksimalnu fleksibilnost i povećanu učinkovitost istih na terenu. Postavlja se iza crvenih točki, npr. RD5-R ili RD-7 kako bi iste postale ciljnici s povećanjem.

Ovo povećalo redstavlja revolucionarno pomagalo za vojne namjene, specijalne policijske jedinice i nadasve lovce.

U kombinaciji s preklopnim nosačem, povećalo MAG1.5-5X korisnicima nudi nešto što prije nije bilo moguće - mogućnost u sekundi promjeniti ciljnik iz nišana za malu udaljenost i brzo pokretnu metu u širokokutni optički ciljnik s povećanjem za lov na srednim udaljenostima i nazad.

Lovci su u mogućnosti u sekundi se prebaciti iz rada s optikom bez povečanja u rad s povećanjem a da pri tom uopće ne skidaju pogled s objekta.

MAG1.5-5X se također može rabiti i kao ručni monokular za osmatranje.

U cijenu uređaja je uključen i nosač za brzo bočno preklapanje.

Nosač se postavlja na svaku MIL-Std Picatinny šinu.

Specifikacija:
Povećanje: 1.5-5 X
Težina:261/520g
Optički premaz: Mgf 2 blue
Tip šine: 20mm Weaver/Picatinny
Otklon oka: 91/55m

Paket uključuje:
1 x 1.5-5X Ciljnik-povećalo
1 x FD nosač

Za cijenu ili druge detalje nazovite našu MALOPRODAJU ili pogledajte OVDJE

RD-7 bez kompromisa

Nova SWTova crvena točka namijenjena zahtjevnim korisnicima udara snažno na segment optika za brzo ciljanje i lov na brzopokretne mete na manjim udaljenostima. Nudi takve karakteristike koje su do sada bile dostupne samo u cjenovnom rangu koji se kretao preko 2500 kuna.

Kao prvo, ovdje nije samo riječ o klasičnoj crvenoj točki, već je to u biti ciljnik sa na staklu graviranom vidljivom končanicom. Dakle, nije obvezno uključiti napajanje osvjetljenja končanice, već ona i bez uključenja nudi končanicu i na taj način funkcionira kao klasičan ciljnik 1x povećanja. U ovom načinu rada, a što je inače svojstveno SWTovim RD crvenim točkama, s lakoćom u kombinaciji s nićnim monokularom (npr. NVM-1 ili NVM-2) postaje noćni ciljnik.

Velik otklon oka (preko 9 cm) i vrhunski optički elementi nam daju mogućnost dovoljnog odmaka od ciljnika a tako i savršen pregled terena i zbivanja oko nas. Ujedno, ciljanje je jednostavno i prirodno s oba otvorena oka. Snalaženje u prostoru i uočavanje pkretne mete je brzo i jednostavno bez potrebe bilo kakvih prilagodbi kuta gledanja.

Ta ista gravirana konačnica se po potrebi i u ovisnosti od uvjeta na lovištu jednostavno osvjetljava i tako daje mogućnost isticanja končanice i podizanja njene uočljivosti u ovisnosti od osvjetljenosti pozadite i njene boje.

Pored navedenog, tu su i integrirani brzoskidajući nosači.

Dizajniran je tako da se s lakoćom kombinira i s taktičkim povećalima iz SWTove MAG serije, kao što je npr. odličan MAG 1.5-5X. Kada ovo MAG povećalo postavite iza RD-7 dobivate ne samo izvrstan ciljnik za brzo ciljanje i praćenje pokretnih meta već i mogućnost jednostavnog pretvaranja RD-7 u ciljnik s varijabilnim povećanjem. Tako vam ova kombinacija daje najbolje iz dva dominantna načina lova, lova u pogonu i lova na čekanju.

I ne zaboravimo, tu je SWTovo 10 godišnje jamstvo.

Neke osnovne karakteristtike:
Povećanje 1x
Nosači: integrirani, brzoskidajući
Tip končanice: graviranja s osvjetljenjem i regulacijom
Napajanje osvjetljenja končanice: CR 1620
Stupnjeva osvjetljenja: 11
Kućište: Otporno na udarce i vlagu
Optički elementi: stakle s višeslojnim optičkim premazima
Vidno polje: 15 stupnjeva
Otklon oka: 91mm
Okularni otvor: 14mm
U setu: krpica za čišćenje, ključ, CR1620 baterija
Težina 294gr
Dimenzije: 113x63x62 mm

Za više detalja i cijene posjetite ili nazovite našu MALOPRODAJU ili pogledajte OVDJE

Black Light 850

SWT vam predstavljanajjači LED ic osvjetljivač koji će vašu noćnu optiku - bila ona digitalna ili cijevna, prve, druge ili treće generacije i bilo kojeg  proizvođača – pretvoriti u znatno jači uređaj većeg dometa i rezolucije slike. Njegova snaga se ne mjeri u milivatima već u vatima. Snaga mu je impozantih 5 V a speijalna glava omogućava regulaciju ovog snažnog IC snopa.

Ovdje je riječ o „paketu“ koji se sastoji od dvo-stupnjevnog tijela koje sami s lakoćom oblikujete. Naime, lako se možete odlučiti da li ćete izaći na teren s kraćim oblikom koji nosi jednu moćnu Samsung ICR 2600 mAH bateriju tipa 18650, ili pak s duljim oblikom za dugotrajne i zahtjevne  zadatke gdje umetanjem dodatnog tubusa otvarate prostor za umetanje druge baterije istog tipa.
Tu je i standardni punjač za dvije 18650 baterije.
U setu je dalje daljinski mikro prekidač za uključivanje i isključivanje IC osvjetljivača kada je on montiran na uređajima za osmatranje ili ciljanje.
Tu je i nosač kojim IC osvjetljivač s lakoćom spajate sa bilo kojim tubusom 25,4 ili 30mm.
Ne zaboravimo i zaštitni prijenosni kofer u kojem je sve ovo smješteno.

Za sve one koji ne žele set, svaki se njegov dio može kupiti zasebno.

Za više detalja i cijene nazovite našu MALOPRODAJU ili pogledajte OVDJE

 

"GoAway" rastjerivač divljači

"Go Away" rasjtjerivač divljači je stredstvo za zaštitu vrtova, usjeva, stambenih prostora, skladišta i drugih kultiviranih područja od upada i šteta koje čine životinje.
Ono što odlikuje "GoAway" sustav od drugih je uprvom redu autonomija. Naime, punjive baterije u uređaju se napajaju iz solarnog kolektora na samom uređaju i tako je osiguran kontinuiran nadzor i zaštita.

Uređaj posjeduje PIR senzor koji detektira kretnju i tada aktivira preventivne mjere. U ovisnosti od "napasti" koja vas posjećuje, djelovanje možete podesiti na nekoliko načina i s ciljem odbijanja različitih napasnika.

U osnovi, odbojno djelovanje se sastoji od odašiljanja snažnog ultrazvučnog izboja i/ili svjetlosnog izboja. Možete kombinirati oba djelovanja, a i regulirati frekvenciju ultrazvučnog snopa kako bi bio selektivan prema raznim napasnicima.

Regulacijom gumba za frekvenciju ultrazvučnog izboja postižemo slijedeće:
Položaj:
- 0:Isključeno
- 1: 13.5KHZ-20KHZ za odbijanje životinja kao npr. miševa, štakora, pasa, lisica...
- 2: 15.5KHZ-25KHZ za odbijanje mačaka, rakuna, jazavaca, tvorova...
- 3: 25KHZ-34.5KHZ za odbijanje šišmiša, ptica, rovaca
- 4: jako bljeskanje svjetla za odbijanje rakuna, divljih svinja...
- 5: 13.5-KHZ-40KHZ u kombinaciji sa svjetlosnim bljeskovima za odbijanje svih skupina životinja

Napaja se pomoću 4xAA punjive baterije.

Za cijenu i narudžbe posjetite ili nazovite našu MALOPRODAJU ili pogledajte na našem WebShopu

Svinje u polju

Bočno

Front

SWT Arrow (IC strijela)

SWTArrowLogo

"IR Arrow", ili u prijevodu infra-crvena strijela je laserski IC pokazivač (točka) koji može poslužiti za cijeli niz primjena. Ono što je karakteristika ovog uređaja je projicira točku u infra crvenom spektru. Dakle u spektru koji nije vidljiv golom oku. To znači da se točka vidi samo ako se promatra s noćnim optikama.

Karakteristike IR Arrow su takve da omogućavaju vidljivost sa svim noćnim optikama, neovisno od generacije i od toga da li su digitalne ili cjevne.

Može se koristiti iz ruke kako bi u noćnim uvjetima rada s noćnim optikama mogli ukazati na neku točku ili objekt drugim korisnicima noćnih optika koji su dio vaše grupe (npr. zadaci pretrage i spašavanja, kada uočite nešto i na to želite ukazati drugim spasiteljima). Možete ga pomoću nosača postaviti na vaše noćne naočale, dvogled ili monokular te na taj način bez korištenja ruku za nošenje pokazivača IR Arrow, njegovim uključivanjem drugima pokazujete što gledate. Može ga i montirati pomoću nosača na oružje te će vam poslužiti kao vrlo ekonomičan noćni ciljnik koji projicira točku pogotka na metu. Ako imate noćne naočale na glavi ili noćni monokular montiran nosačem na oružje (npr. NVM-1 ili NVM-2) onda vam ova kombinacija može moslužiti kao vrlo praktičan noćni ciljnik. Ako posjedujete neke od digitalnih noćnih ciljnika i muči vas pomak končanice, IR Arrow može poslužiti kao dodatno osiguranje da je točka pogotka tamo gdje i treba biti.

Ono što IR Arrow čini specifičnim je konstrukcija koja omogućava pomicanje i podešavanje pozicije laserske točke po vertikali i horizontali i na taj način njeno precizno pozicioniranje u odnosu na uređaj na kojem se postavlja.

Za razliku od drugih IR pokazivača, ono što IR Arrow uzdiže na vrh su tehničke specifikacije. Kao prvo, razina vodootpornisti je IPX8, otpornosti na udarce i tzaje (810G). U vodi može biti uronjena do dubine od 2 metra u trajanju od 48 sati. Trajanje baterija je impresivnih 40 radnih sati.

Dakle, ako se koristi kao ciljnik, za nižu cijenu uspješno mijenja nepouzdane digitalne ciljnike koji imaju problema s držanjem točke pogotka, brzim crpljenjem baterija, slabom otpornošću na trzaj ...

Tehničke specifikacije:
Valna duljina lasera: 830/850 nm
Način rada lasera: kontinuirani
Izlazna snaga: 7-15 mw
Sigurnost za oči: US FDA Klasa 3B
Divergencija laserskog snopa, mrad: 0,698 do 1,047
Veličina laserske točke na udaljenosti od 30m : 20-30mm
Podešavanje po vertikali i horizontali:
Raspon podešavanja (mrad): +/-52,35
Skok podešavanja (click), mrad: 0,25

Mehanički elementi:
Promjer tubusa: 25,4 mm
Materijal: Aluminiska legura avio. industrije, 6061-TS
Vanjski sloj: Tvrda galvanizacija, bat crno
Duljina,mm: 137
Težina, gr.: 148

Daljnijski upravljač:
Žičani prekidač na pritisak (uključen)
Napajanje:
Radni napon: 6-7,4 V
Tip baterija: 3,0 V CR123A litijske baterije x 2 kom
Radni vjek baterija (kontinuirani rad): 40 sati
Radni uvjeti:
Razina vodootpornosti: IEC IPX8 - uronjen u vodu na 2 m dubine u trajanju od 48 sati kontinuirano
Temperaturni raspon rada (C) -20C do +55C
Otpornost na udarce: MIL-STD-810G standard
Otpornost na trzaje: MIL-STD-810G standard

Dijelovi seta:

 

Parts

Za cijenu i dodatne informacije pogledajte  OVDJE: