Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Predstavljamo vam "Advance"  HRBW-34, uređaj koji predstavlja svojevrsnu revoluciju kada su u pitanju adapteri koji vašu dnevnu optiku pretvaraju u noćnu. Zašto je ovaj uređaj toliko poseban u odnosu na druge? Zato što uklanja sve one boljke koje iskazuju drugi uređaji ove namjene.

Kao prvo, tu je iznimno čvrsto i otporno tijelo od posebnih aluminijskih legura (zrakoplovni aluminij)  koje podnosi i naintenzivniji rad i po najtežim uvjetima.

Drugo, stezni  prsten je od metala i napravljen na način da otklanja pomake, isklizavanje, teško nasjedanje, skidanje, potrebu za dodatnom opremom (posebnim adapterima, nosačima) i tako dodatnim i skrivenim troškovima..

DN34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Treće, potrošnja baterija je dovedena do savršenjstva tako da vam HRBW 34, za razliku od drugih uređaja koji nastoje postići što i on i čiji se rad na paketu baterija u nekim slučajevima doslovno mjeri u minutama, osigurava autonomiju rada na jednoj bateriji od preko 50 sati. To znači da ne morate imati pune džepove baterija ili posebne akumulatore. Uređaj je samodostatan i s najduljom autonomijom rada.

Četvrto, njegovu bit čine visokokvalitetne komponente koje vam osiguravaju crno/bijelu sliku visoke rezolucije i jasnoće te dometa koji vam neće pružiti niti jedan drugi uređaj. Riječ je o posebno konstruiranim visokokontraslnim lećama koje omogućavamu korištenje na uređajima i od 12x povećanja, pa i više.

Peto, jednostavnost upotrebe je dovedena do savršenstva. Postavite ga na objektiv vaše optike i sve što u uporabi trebate raditi je upaliti ga. Nema bezbroj podešavanja, programiranja, memoriranja. Svrha ovog uređaja je da vašu dnevnu optiku pretvori u noćnu i on to čini bolje od bilo kojeg drugog.

Šesto, paleta dodatne opreme ovaj uređaj čini uistinu svestranim i visokofuncionalnim. Daljinski upravljač, dodatni IC osvjetljivači (mada će vam vrlo rijetko trebati s obzirom na visoku osjetljivost i kvalitetu fotokatodne cijevi), te monokularni adapter koji ovaj uređaj pretvara u samodostatan noćni monokular ogromnog povećanja od 8x, ovaj uređaj čine najsvestranijim Clip-On uređajem na tržištu.

Tehničke karakteristike uređaja:

   
Samostalno povećanje, X 1
Vidno polje, stupnjeva 13
Raspon izoštravanja, m 12 ... ∞
Objektiv leća
Žarišna duljina objektiva, mm 80
Efektivna blenda 1:1,5
Promjer objektiva, mm 53
Povećanje dnevne optike:
prihvatljivo / optimalno 1-20/2-8
Izvor napajanja, V CR123A, 3В
Vrijeme rada na jednoj bateriji, sati, ne manje od 54
Promjer izlazne leće, mm 22
Temperaturni raspon rada, °C -30 ... +50
Stupanj zaštite prema IEC 60529 / moguće naručiti IPX6
(IPX8)
Dimenzije (lduljina x širina x visina), mm  214х62х62 
Težina, kg 0,62
Dodatna oprema po narudžbi
Stezni prsten za dnevnu optiku i adapteri dostupni

 

Želite ga vidjeti. Posjetite našu MALOPRODAJU i naše će vas osoblje upoznati s ovim novim uređajem i drugim uređajima iz SWT palete.

Za cijenu, pogledajte OVDJE.