Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

480x100Digitalno dobaAnim

 

Zadovoljstvo nam je predstavit vam nekoliko noviteta iz palete SWT koji su se "uvukli" na tržište bez neke osobite pompe koja je pratila uređaje kao što su vrhunski noćni adapter za dnevne optikev visoke rezolucije i crno bijele slike Advance, vrhunski noćni ciljnik visoke rezolucije Scorpio, noćni dvogled Focus te pouzdani noćni ciljnici vrlo povoljne cijene  Spectre i Storm.

Ovdje je riječ je o novim digitalnim uređajima za osmatranje, monokularu DM-2 i DMR-2 (sa slnimačem), dvogledu DB-1 te lovačkom laserskom daljinomjeru za primjenu kako iz ruke tako i montiranog na oružje ili optiku - WM-LRF.

Ovdje navodimo samo osnovni opis, a za detalje i cijene vas molimo da kliknete na link pored proizvoda koji vas zanima.

 

DMR-2 Digitalni monokulari DM-2 i DMR-2 su idealni uređaji za osmatranja i orijentaciju u prirodi. Nude vam povećanje od 4x, posjeduju ugrađeni IC osvjetljaivač za sve one situacije kada nema dodatnog osvjetljenja od mjesečine ili zvijezda. Gumirani su i zaštićeni od udaraca i padalina, te s obzirom da je riječ o digitalnim uređajima, moguće ih je koristiti i danju bez straha da će se time oštetiti sustav za pojačanje slike. DMR-2 pored navedenog posjeduje i mogućnost snimanja promatranog na mini SD karticu.

 

 

Binocular DB-1 je digitalni dvogled. Namijenjen je za dugotrajnija i ugodnija osmatranja (s dva oka). Povećanje koje nudi je idalno povećanje za noćna osmatranja od 4x. Također posjeduje integrirani IC osvjetljivač za uvjete rada u potpunom mraku.

 

 

 

 

 

DM-3 mini Tu je i mali DM-3 mini. Džepna verzija za kampiranje i potrebe osmatranja na manjim udaljenostima od oko 20ak metara.

 

 

 

GM-LRF Na kraju, novitet na tržištu laserskih daljinomjera. To je WM-LRF laserski daljinomjer s mogučnošću postavljanja na oružje. Posjeduje Weaver / Picatinny prihvat kojim ga montirate na oružje, optički ciljnik s pomoćnom šinom, a možete ga koristiti i iz ruke kao i svaki drugi standardni daljinomjer. Domet mu je do 800 metara, što ga čini više nego idealnim za sve potrebe u lovu.

 

 

 

Za više detalja kliknite na odgovarajući naziv proizvoda koji vas zanima ili posjetite ili nazovite našu MALOPRODAJU gdje ća vam predmetne uređaje vrlo rado pokazati.