Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Znali smo da NiteSite Wolf i općenito NiteSite proizvode krasi epitet najpouzdanijih digitalnih adaptera za dnevne optike kod kojih je postotak kvarova i reklamacija zanemarivo mali, ali to je sada i potvrđeno. U dvije godine prodaje, najmanje kvarova su pokazali upravo ovi digitalni adapteri.
Najprodavaniji model u Hrvatskoj. WOLF, je nositelj te titule.

Podsjećamo, riječ je o digitalnom adapteru pomoću kojeg u samo jednoj minuti pretvarate vašu dnevnu optiku u noćnu.

Kada ga postavljate na ciljnik, to znači da nema upucavanja, jer je vaš dnevni ciljnik već upucan; nema straha od trzaja jer je riječ o vrlo otpornoj digitalnoj tehnologiji i konstrukciji koja amortizira povratni trzaj puške.

Pored navedenog, NiteSite je poznat po tome da ne kreira proizvod i nudi ga po niskoj cijeni a da potom konforno korištenje tog istog proizvoda od vas zahtjeva dodatne kupnje i troškove. NiteSite adapteri (Viper, Wolf i Eagle) dolaze sa apsolutno svim što Vam može zatrebati.

Tu je baterija velikog kapaciteta tako da radna autonomija ovih uređaja u velikoj mjeri nadizi autonomiju konkuretnih digitalnih uređaja kod kojih se kupci nerijetko odlučuju na kupnju dodatnih baterijskih paketa kako nebi morali stalno mijenjati baterijske uloške.

Tu su svi nosači koji Vam trebaju za postavljanje uređaja na dnevnu optiku, od držača modula IC osvjetljivača i ekrana do gumenog adaptera za digitalnu kameru i vaš okular optike.

U cijenu su uračunata i ne jedan već tri iznimno snažna integrirana IC osvjetljivača koja ovom adapteru daju tu snagu koja ga čini najprodavanijim digitalnim adapterom. S NiteSite adapterima Vam nikada neća pasti na pamet da kupujete dodatne IC osvjetjivače

U paketu su i svi kablovi koji Vam mogu zatrebati.

Tu su i filteri koji priječe odsjaj ekrana.

I ono što je možda najbitnije kada govorimo o WOLFU, domet mu je do 300 metara i tako udovoljava svim zahtjevima koji se pred ove uređaje postavljaju u našim lovištima.

Dakle, za razliku od većine digitalnih ciljnika na tržištu, s NiteSite setovima dobivate apsolutno sve što vam je potrebno kako bi s postojećom dnevnom optikom išli u noćni lov bez razmišljanja da vam nešto može nedostajati. Ne trebaju vam dodatni IC osvjetljivači. Ne trebaju vam nosači. Ne treba vam dodatna baterija ili akumulator. Za razliku od NiteSite setova, većina digitalnih ciljnika se isporučuje sa slabim (jeftinijim) IC osvjetljivačem (dodatni vas košta i preko 1000kn), bez nosača (koji vas mogu koštati i preko 1500 kn) te su tako slabog kapaciteta ili toliko crpe baterije da jednostavno morate kupiti dodatne akumulatorske pakete (oko 1000kn). Tako Wolf i drugi setovi ne samo da spadaju u najpouzdanije noćne optike, već cjenovno pobjeđuju i one koji se reklamiraju kao najjeftiniji a u biti vas zavaravaju jer jednostavno morate dokupljivati dodatnu opremu kako bi bili uistinu funkcionalni.

Za  više podataka o Wolfu i drugim NiteSite proizvodima kliknite OVDJE  ili ih pogledajte u živo u našoj MALOPRODAJI.