Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Seek Reveal XR

RevealXR-Camo

Dizajniran i napravljen za primjenu u svakodnevnom životu, Seek Reveal XR ručni termovizijski detektor nudi termovizijski pogled u malom kompaktnom pakiranju. Reveal predstavlja kombinaciju naprednog termovizijskog detektora i visokoučinkovite LED lampe. Stoga, neovisno da li ste građevinski poduzetnik u potrazi za puknućem cijevi u tamnom podrumu, lovac koji slijedi divljač ili kućevlasnik koji reagira na čudne zvukove u sred noći, Reveal nudi sve spoznaje i osvjetljenje koje vam je potrebno.

Karakteristike:
Domet detekcije: do 275 m
Frekvencija rada: 9Hz ili 30Hz (FF modeli)
Vidno poje: 20°
Leća: Fiksna
Lampla: 300 Lumena
Boja kućišta: Maskirna
Baterije: Interna u setu
Zemlja porijekla: SAD
Komada u paketu: 1

Osobine u kratkom:
Saznajte toliko više, a sve sa dlana ruke. Sa svojim ergonomskim prihvatom i kutem ekrana Reveal ručni termovizijski detektor vam omogućava usmjeriti se na ono što je pred vama i ujedno održati pogled na sve oko vas.
Život može biti dosta prljav, a takav može biti i Reveal. Kako je i vodootporan i otporan na udarce, građen je za sve što pred njega stavljaju potrebe stvarnog života. Njegovo otporno i gumirano kućište i intuitivne upravljačke kontrole su dizajnirani za jednostavan i trenutan rad, neovisno od uvjeta ukojima se radi.
Osigurajte sebi pogled u mrkloj noći. Svijetlost nije potrebna. I dok vam napredna tehnologija Reveala osigurava uvid u termovizijski prikaz i u mrkloj noći, malo dodatnog osvjetljenja uvijek pomaže. Balansirajući visoki stupanj osvjetljenja s učinkovitošću u smislu potrošnje energije, snažna LED lampa integrirana u Reveal osigurava svjetlost u uvjetima u kojima vam je ona potrebna.
Pohranite, šaljite i dijelite. Reveal to čini jednostavnim. Integrirana povezivost Reveala vam omogućava brzo i jednostavno prenošenje termovizijskih slika i video snimki koje snimite na vaše računalo. Bilježite sve što ste pomoću Reveala otkrili i dijelite to sa svima širom svijeta.

Komada u paketu: 1
Visina u cm: 3,3
Širina u cm: 6,1
Dubina u cm: 12,19
Težina u gr.: 177,19

Detekcija: -40C do 330C
Stvarni toplinski senzor
206 x 156 raster
12μ Pixel Pitch
Vanadium Oxide Microbolometer
Chalcogenide Leća
Dugovalni infra crveni 7.2 - 13 Mikrona
do 30Hz
USB Kabl
Micro SD Kartica

Za više detalja i cijenu Seek Reveal XR uređaja kliknite OVDJE.

Za više detalja i cijenama svih Seek termovizijskih uređaja kliknite OVDJE.

Želite li ih osobno vidjeti i isprobati, posjetite našu TRGOVINU. Kratak prezentacijski film pogledajte OVDJE

Želite li ponuditi Seek uređaje u vlastitoj trgovini, nazovite našu veleprodaju na broj 01-4668785.

 

RevealXR-together