Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

DigEye480x

Što je "Digital Eye". Riječ je o do sada najmanjem integriranom digitalnom sklopu koji svaku dnevnu optiku pretvara u noćnu. Možete ga dakle kombinirati sa vašim monokularom, ciljnikom, dvogledom... i na taj način vašoj optici dati sposobnost rada i u uvjetima slabe osvjetljenosti i uvjetima potpunog mraka.
No, to nije sve. Ovaj uređaj je ujedno i samostalni noćni monokular. Dakle za njegovo korištenje vam nije potrebna bilo kakva optika. Jednostavno ga uključite i promatrate.
Jedinica je iznimno mala i lagana. Kada se postavi na dnevnu optiku ta duljina u biti predstavlja zanemarivo produljenje. U sebi integrira osim optičkog sklopa i punjivu bateriju tako da nemate problema s pitanjem kratkog trajanja baterija.
Displej je visoke rezolucijei jasnog prikaza. Svojstveno ovom uređaju je da se promatra kao i kroz dnevnu optiku. Dakle, kod primjene na optičkom elementu, gledate kao i obično, na okularni dio. Pri tom dodatna duljina optike ne predstavlja smetnju kao kod primjene nekih drugih uređaja. Uređaj posjeduje ugrađen (i u cijenu uključen) adapter za spajanje na dnevnu optiku. Riječ je o vodonepropusnom sklopu. Što je vrlo važno, cijeli sklop je vrlo lagan. Uz sklop se standardno isporučuje punjač i set prstenova kako bi "Digital Eye" s lakoćom prilagodili svakom okularnom sklopu.
Za uporabu ne trebate šetati kroz izbornike i raditi podešavanja. Jednim prekidačem ga palite a pomoću dva pametno pozicionirana gumba pritiskom jednostavno posvjetljujete ili zatamnjujete prikaz u okularu.
Kako je riječ o digitalnom uređaju, kao i kod svakog drugog digitalnog sklopa ove namjene, stvaran učinak i velik domet se dobiva uz primjenu dodatnog IC osvjetljivača. Za ovu namjenu preporučamo SWTove IC osvjetljivače koje lako montirate na bilo koju optiku. Možete naravno koristiti i svoj IC osvjetljivač, ako ga već posjedujete.

Što je u kompletu:
Digital Eye modul
Set prstenova za spajanje na dnevnu optiku
Punjač baterija
Gumeni okularni štitnik

Glavne osobine: Dnevnu optiku pretvara u noćnu
Montira se doslovce zanekoliko sekundi
Može se koristiti samostalno kao noćni monokular bez povećanja
Ne zahtjeva upucavanje ako se stavlja na ciljnik
Ne zahtjeva dodatne akumulatore
Ne zahtjeva ikakvo lutanje po izbornicima i podešavanje opcija
Ne zahtjeva dodatne nosače
Nema nikakvih kablova koji se prepliću s opremom
Vodootporan

Za cijenu pogledajte OVDJE. Ako Vas zanima pogledati i isprobati uređaj nazovite našu MALOPRODAJU.

SWTDigEye