Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

RGEN-4x-m

Novi noćni ciljnik, RGEN 4x je idealan za lov na srednjim udaljenostima i u svim svjetlosnim uvjetima. Isporučuje se s IC osvjetljivačem s regulacijom kako snage osvjetljenja tako i šironom snopa, te s "saćem" za nevidljivost osvjetljivača.
Odlikuje ga sustav crvene končanice na zelenoj podlozi za odličnu vidljivost te s mogućnošću regulacije osvjetljenja končanice do njenog potpunog gašenja.
Posjeduje mogućnost precizne regulacije položaja končanice kod upucavanja (klik pomak od 6,5mm na 100 metara).
Ima i veliku autonomiju rada tako da ćete praktički zaboraviti na mjenjanje baterija u odnosu na neke druge ciljnike, osobito digitalne ako nemaju ugrađenu bateriju velikog kapaciteta.

Isporučuje se s nosačem produljenog ležišta što će osigurati mogućnost regulacije položaja ciljnika u odnosu na vaše oko i postavljanje istog na način koji osigurava udobnost i sigurnost prilokom pucnja.

Odlična optika u kombinaciji s izdržljivošću i otpornošću će RGEN 4x učiniti nezamjenljivim oruđem u svakoj vašoj noćnoj aktivnosti koja uključuje ciljanje, bilo da je riječ o lovu na štetnike, vojnim igrama, airsoft aktivnostima i sl. Pored toga, cijena po kojoj se nudi je uistinu impresivna.

Osnovne odlike:
Kvalitetna optika s višeslojnim optičkim premazima
povećanje od 4X
Cijev 1+ gen visoke rezolucije
Sustav končanice "crveno na zelenom"
Podešavanje osvjetljenosti končanice
Odpojivi IC osvjetljivač
Otporan na vlagu i maglu

Specifikacija:
Povećanje: 4x
Sustav leća: F1,3, F90mm
Vidno polje: 12 stupnjeva
Izoštravanje,m: 4 do beskonačnosti
"Proshield" zaštitni premaz leće: Da
Podešavanje dioptrije: -/+ 5
IC osvjetljivač: Odpojivi s regulacijom
Napajanje: CR123A 1 kom
Vijek baterije: cca 40 sati
Sustav končanice: crveno na zelenoj podlozi
Podešavanje končanice: 1/4 MOA
Radna temperatura -51C do +50C

Za više detalja, opis i cijene možete kontaktirati našu MALOPRODAJU ili posjetiti naš WEB SHOP