Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

NiteSite RTEK serija predstavlja patentirani sustav noćnih adaptera namijenjenih lovu pri nepostojećem ambijentalnom osvjetljenju.

Ono što ovi uređaji čine je da vaš dnevni ciljnik (nema ga potrebe skidati ili podešavati) pretvaraju u vrlo moćan sustav noćne optike koji se iznimno brzo i jednostavno postavlja i pogoni. Koristi se infra crvenim spektrom na uistinu jedinstven način i čini ga cjenovno prihvatljivijim, pouzdanijim i jednostavnijim za primjenu od konkurentskih uređaja.

Paletu čine Viper (domet 100 metara), Wolf (domet 300 metara) i Eagle (domet 500 metara) RTEK uređaji.

Što je svojstveno RTEK paleti:

Pored svega onoga što vam NiteSite adapteri (Viper, Wolf i Eagle) standardno nude (iznimnu pouzdanost, otpornost na i najjače kalibre, akumulatorski paket u cijeni, snažan IC osvjetljivač u cijeni, sve nosače u cijeni, kofer u cijeni...) RTEK serija integrira i mogućnost snimanja i razmjene snikama posredstvom ugrađenog Wi-Fi predajnika

Shema


No, RTEK noćnom lovcu dosi i dodatne pogodnosti:

  1. Mogućnost zatamnjenja LCD ekrana osigurava lovcu mogućnost podešavanja osvjetljenosti istog kako bi se s lakoćom postigla željena jačina prikaza.
  2. Vanjsko izoštravanje omogućava brže podešavanje na terenu u ciljnu brzog postizanja jasnog i oštrog prikaza.
  3. Jednostavan i na terenu lako dostupan gumb za snimanje omogućava trenutno snimanje na 4GB micro SD kartici.

Cijene i dodatne opise pogleajte OVDJE.