Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

 Za sve one kojima je dosta servisiranja i nesigurnosti u radu s digitalnim noćnim ciljnicima na našem tržištu, najavljujemo skori dolazak najjačeg iz RGEN serije noćnih ciljnika, SWTovog RGEN 5x.

Riječ je o cjevnom noćnom ciljniku vrlo robusnog i izdržljivog dizajna namijenjenog za korištenje na lovačkim kalibrima a ne malokalibarskom ili airsoft oružju.

Veliki objektiv, metalno kućište, pouzdana konstrukcija s kvalitetnim elementima i čvrstim spojevima i metalni nosači jednostavno brišu svu one nedostatke koji su sve očitiji na digitalnim optikama. Nema padanja končanice, pucanja spojnih elemenata, ljepljenih komponenti, bezrazložnog gašenja i svih drugih nedostataka koji su postali sinonimom za digitalne ciljnike.

Želite otporan, pouzdan noćni ciljnik koji će na jednoj bateriji raditi 40ak sati?  Želite li ne razmišljati nakon svakog pucnja da li je končanica i dalje tamo gdje i treba biti? Okrenite se klasičnom i dokazanom, a to je RGEN paleta.

Želite sebi osigurati ovaj ciljnik s "Early Bird" popustom (do isteka), kliknite OVDJE.
Želite vište detalja i vidjeti redovitu gotovinsku cijenu, pogledajte OVDJE.