Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

"Go Away" rasjtjerivač divljači je stredstvo za zaštitu vrtova, usjeva, stambenih prostora, skladišta i drugih kultiviranih područja od upada i šteta koje čine životinje.
Ono što odlikuje "GoAway" sustav od drugih je uprvom redu autonomija. Naime, punjive baterije u uređaju se napajaju iz solarnog kolektora na samom uređaju i tako je osiguran kontinuiran nadzor i zaštita.

Uređaj posjeduje PIR senzor koji detektira kretnju i tada aktivira preventivne mjere. U ovisnosti od "napasti" koja vas posjećuje, djelovanje možete podesiti na nekoliko načina i s ciljem odbijanja različitih napasnika.

U osnovi, odbojno djelovanje se sastoji od odašiljanja snažnog ultrazvučnog izboja i/ili svjetlosnog izboja. Možete kombinirati oba djelovanja, a i regulirati frekvenciju ultrazvučnog snopa kako bi bio selektivan prema raznim napasnicima.

Regulacijom gumba za frekvenciju ultrazvučnog izboja postižemo slijedeće:
Položaj:
- 0:Isključeno
- 1: 13.5KHZ-20KHZ za odbijanje životinja kao npr. miševa, štakora, pasa, lisica...
- 2: 15.5KHZ-25KHZ za odbijanje mačaka, rakuna, jazavaca, tvorova...
- 3: 25KHZ-34.5KHZ za odbijanje šišmiša, ptica, rovaca
- 4: jako bljeskanje svjetla za odbijanje rakuna, divljih svinja...
- 5: 13.5-KHZ-40KHZ u kombinaciji sa svjetlosnim bljeskovima za odbijanje svih skupina životinja

Napaja se pomoću 4xAA punjive baterije.

Za cijenu i narudžbe posjetite ili nazovite našu MALOPRODAJU ili pogledajte na našem WebShopu

Svinje u polju

Bočno

Front