Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Što je novo


Ovdje su prikazani noviteti u ponudi Lapis Plus d.o.o.. Prikaz je kronološki gdje su novije vijesti bliže vrhu, starije niže na popisu.

 

 

 

 


 

Uskoro AL-300 (Dojava o divljači)

Uskoro se očekuje dolazak novog, na tržištu najsnažnijeg dojavljivača kretanja divljači / alarma. Više detalja, opis i cijenu pogledajte OVDJE.

Stigli svi SWT brzoskidajući nosači

Stigla je pošiljka SWTovih čeličnih brzoskidajućih nosača. Više detalja, opis modela i cijene pogledajte OVDJE.

Novi sustavi nadzora

Dosta je noviteta u našoj ponudi sustava za nadzor lovišta, ali i drugih prostora, vašeg doma, skladišta, radnog prostora, otvorenih površina i dr. Tu je npr. najnoviji minijaturni sustav za detektiranje pokreta, vibracija, zvukova... i osluškivanje nadziranog prostora, veličine obične kutije šibica (AL-GSM Door). Tu  su zatim inove lovačke kamere izvrsnih mogućnosti, u  paleti od cjenovno vrlo povoljnih koje omogućavaju postavljanje više jedinica širom nadziranog prostora, do onih sofisticiranih koje nude sve što jedan sveobuhvatan sustav nadzora može imati.

Ne zaboravimo i na paletu proizvoda za zvučno osluškivanje prostora.

Stigle RD11 crvene točke

Stigla je pošiljka RD11-RGQD crvenih točki. Više detalja o ovom izvrsnom ciljniku za brzo pokretne mete pročitajte OVDJE, ili jednostavno posjetite našu MALOPRODAJU i sami se uvjerite u odlične karakteristike ovog malog i praktičnog ciljnika.

NOVO - Steznici

Novi proizvodi u paleti ponude Lapis Plus d.o.o. za lovce, planinare i općenito sve one koji su aktivni i često više nego drugi osjećaju bolove vezane uz pojačano kretanje i aktivnosti - Steznici za koljena, lakat, leđa, prste i druge zglobove. Više detalja i cijene pogledajte OVDJEZa informacije možete posjetiti ili nazvati našu MALOPRODAJU.

       

SWT-Cleaner (čistač)

Najavljujemo dolazak SWTove palete "Cleanera", brzih čistača za vaše oružje. Riječ je o sintetskim trakama rađenim prema kalibrima oružja za koje se koristte a koje služe za čišćenje, četkanje i podmazivanje oružja - u jednom potezu. Više detalja i cijene OVDJE.