Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Što je novo


Ovdje su prikazani noviteti u ponudi Lapis Plus d.o.o.. Prikaz je kronološki gdje su novije vijesti bliže vrhu, starije niže na popisu.

 

 

 

 


 

Stigli BlackBird noževi

Nakon dugog vremena je stigla nova pošilljka BlackBirdovih noževa. Tu je i dobro nam znani model Black.

Nož namijenjen teškom radu. Idealan za lovce za terensku obradu ulova. Vrlo čvrsto sječivo debljine 4mm nudi mogućnost snažnog pritiska bez straha od pucanja oštrice. Protuklizna naborana gumena drška jamči vrst i siguran prihvat.
Futrola od kordure je dodatno ojačana unutarnjom plastičnom navlakom koja futrolu čini čvrstom i priječi prorezivanje samim nožem.
Dakle, riječ je o pravom radnom nožu, bez ukrasa, nepotrebnih detalja i bez bilo kakvih elemenata koji bi umanjivali njegovu osnovnu namjenu - služiti lovcu na terenu za sve što treba u lovu napraviti. Lako se pere i čisti te vrlo dobro brusi i oštri.

"HQSS" nehrđajući čelik 
NO SLIP protuklizna ručica 
korice za nošenje na remenu 
duljina: 28,5 cm 
duljina sječiva: 15cm 
debljina sječiva: 4mm

Detalje i cijenu pogleajte OVDJE

Yukon i Pulsar servis

Poštovani kupci. Molimo Vas da neispravne Yukon i Pulsar proizvode za servis ne upućujete na našu adresu. Već više od godinu i pol dana ne uvozimo niti ne distribuiramo ove proizvode upravo iz razloga učestalosti kvarova i iznimno dugotrajnog i kompliciranog postupka servisiranja te nemogućnosti servisiranja istih u RH.

Više ne držimo ove proizvode niti dijelove za iste.

SWT osvjetljivači i lampe

Sve se više širi paleta SWT modularnih elemenata koji lovcima i drugim korisnicima omogućavaju da u jednom uređaju i s dodatnim elementima objedine sve funkcije "osvjetljivača" bilo da je riječ o lovačkoj snažnoj lampi s bijelim, crvenim ili zelenim svjetlom ili pak o IC osvjetljivačima od 850nm ili "nevidljivima" od 940nm. 
Posjetite našu MALOPRODAJU i pogledajte ovaj inovativan sustav za lovce te sve dijelove koje imamo u ponudi.  Tu  su lampe, objektivi za lampe, različite žarulje (glave), baterije, punjači, magnetni nosači...

Stigli 850nm, 940nm IC osvjetljivači i oprema

Obavjest svim kupcima - stigla je pošiljka sa:

- SWT BlackLight 940nm IC osvjetljivači,  segmentarni osvjetljivači velike snage za digitalne noćne optike i noćne optike 2. i više generacije.

- SWT BlackLight 850nm IC osvjetljivači, segmentarni osvjetljivači velike snage za sve noćne optike, uključujući i 1. generaciju.

- Nova lovačka lampa s bijelim svjetlosnim snopom, WhiteLight. Segmentarno tijelo s regulacijom širine snopa i iznimno snažnom diodom.

- Magnetni nosači za SWT baterijske lampe i IC osvjetljivače

Za sve detalje pogledajte naš web shop WWW.IZFOTELJE.COM  ili posjetite našu MALOPRODAJU.

Stiže DarkOps

Najavljujemo skori dolazak u Hrvatsku DarkOps palete NiteSite uređaja. Riječ je o već poznatim modelima Viper, Wolf i Eagle ali ovoga puta s nevidljivim IC osvjetljivačima valne duljine 940 nM te regulacijom stupnja osvjetljenja ekrana.

Za sve detalje nazovite našu maloprodaju na broj 01-3887736

Noviteti u 2018

Noviteti i najave za 2018

Ulazak u novu godinu uobičajno znači i pristizanje najava novih proizvoda pripremljenih za sljedeću lovačku sezonu.  Ovdje vam prikazujemo dio noviteta našeg uvoznog programa.

 U pripremi je nova paleta digitalnih adaptera Viper, Wolf i Eagle. Riječ je o inačicama koje nose dodatnu oznaku „Dark Ops“. Svojstveno ovoj paleti njihova tri osnovna modela je što ih, kao prvo krasi „nevidiljivi“ IC osvjetljivač koji emitira na valnoj duljini od 940nM. Drugi element je da se osvjetljenje ekrana može regulirati s potenciometrom.  Kod ovih modela vam neće više trebati filteri za regulaciju osvjetljenja ekrana.  Dark Ops serija se očekuje početkom ožujka a već  sada se primaju predbilježbe zainteresiranih.  Detalje o ovim proizvodima, cijene te drugo što vas zanima možete saznati u našoj maloprodaji

 

Razvoj digitalnih optika jasno pokazuje koliko je problema s ovom novom paletom proizvoda, osobito kada su ciljnici u pitanju. Poteškoće se kod nekih ogledaju u padanju končanica , nestabilnost u radu, nepozdanost s obzirom na kvalitetu korištenih materijala, velika potrošnja energije i  slično.  Iz tog je razloga kod razvoj digitalnih optika za rad u niskim svjetlosnim uvjetima sve izraženiji trend napuštanja koncepta proizvodnje kompletnog digitalnog ciljnika. Tako se izbjegava pitanje razvoja pouzdanog mehanizma nošenja i pozicioniranja končanice, te niz drugih problema koji su opterećivali ove uređaje. Iako su neki proizvođači zbog velikih ulaganja koje su pretpostavljamo imali u razvoj koncepta „sve u jednom uređaju“ doslijedni u plasiranju ovakvih rješenja, na tržištu su sve više prisutne koncepcije koje korisnicima nude jednostavnija rješenja i to po sve nižim krajnjim cijenama.  Najave za ovu godu ukazuju na adaptere za sve dnevne optike. Tako imamo najave iz SWTa koji uskoro planira ponuditi adapter za dnevne optike modularnog tipa pod nazivom SWT Raptor. Naime, set se u cjelosti sastoji od modula akumulatora i monitora, okularnog adaptera s kamerom, IC osvjetljivača po izboru (850 ili 940 nM) i punjača akumulatora. Cijeli ovaj set će prema najavama stajati manje od 3500 kn. Dodatne uštede su moguće tako da se kupuju samo komponente sustava. Naime, ako već imate neki IC osvjetljivač, možete ne kupiti ponuđeni. Ako već imate punjač za baterije tipa 18650 i ovu stavku možete izbaciti iz računice.

U najavi je i novi digitalni daljinogled s ugrađenim snažnim 3 vatnim IC osvjetljivačem i integriranim snimačem pod nazivom Cyclops. (Više detalja o ova dva uređaja ćete uskoro moći vidjeti na stranicama distributera, tvrtke Lapis Plus d.o.o. iz Zagreba. Ono što znamo je da je i ovdje riječ o uređaju koji nudi mogućnost osmatranja i snimanja kako u dnevnim tako i noćnim uvjetima te s cijenom koja se očekuje ispod 3900 kn.

Naposljetku, iz SWTa nam dolaze najave dvije nove crvene točke. Prva je RD5-RL  Za razliku od RD-5R modela čijom je promotivno niskom cijenom SWT osvojio ovo tržište, novi model uzima u obzir prikupljene informacije u korištenju modela „R“ te u model „RL“ ugrađuje rogacijski regulator osvjetljenja od 11 stupnjeva karakterističan za optičke lovačke ciljnike i koji je napajan jednom baterijom tipa CR2032. Druga izmjena je da se uz RL model isporučuje niski nosač što ovu crvenu točku spušta praktički na visinu mehaničkog ciljnika te je tako čini još praktičnijom za brzo ciljanje meta u pokretu.

Druga crvena točka je RD-17. Za sada znamo da je riječ o optici dizajniranoj kako bi podnijela i najteže uvjete rada, iznimno čvrste konstrukcije te da joj je namjena, izmežu ostalog, i kombiniranje s noćnim optikama i adapterima. Posjeduje picatinny šinu za priključenje dodatnih  IC osvjetljivača, mikrofona i sličnih nastavaka.