Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

NOVO Digitalni dan/noć ciljnik 8X

8x-mNajavljujemo skori dolazak na tržište Hrvatske i Europe novog digitalnog ciljnika 8X. Riječ je o digitalnom ciljniku, američkom proizvodu, kojeg možete koristiti kako danju tako i noću i koji vam pruža povećanje od 8X uz kristalno jasnu sliku visokokvalitetne optike. Posjeduje integrirani IC osvjetljivač koji mu omogućava rad noću i u uvjetima potpunog mraka. Poseduje program za balistički izračun što vam daje snagu pravog snajperskog znalca.  Za razliku od većine drugih uređaja ove tehnologije, u cijeni mu je uračunat i nosač te visokokapacitetni akumulator koji je integriran u sam uređaj.

Dakle, ne trebate kupovati nosače!Ne trebate kupovati IC osvjetljivače!
Ne trebate kupovati baterije ili dodatne akumulatore!

ISKORISTITE POSEBNU PONUDU: Redovite očekivana cijena uređaja će se kretati oko tisuču eura ali za sve koji se predbilježe za prve pošiljke,  jamči se cijena od 5.299 kn

Za sve informacije nazovite našu veleprodaju/katalošku prodaju na broj 01-4668785