Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Stigao NiteSite

 Stigla je nova pošiljka NiteSite adaptera. Uređaja kojim vaša dnevna optika postaje noćna. Da podsjetimo samo na neke od osobina ovih uređaja.

- Za razliku od drugih digitalnih optika koje počivaju na principu vlastite končanice, NiteSite uređaji se oslanjaju na končanicu vašeg postojećeg ciljnika. Dakle koristite vašu končanicu s kojom ste upoznati. To znači da s NiteSite adapterima NEMA UPUCAVANJA. To isto tako znači da oni ne pokazuju onu najveću boljku digitalnih ciljnika PAD I BJEŽANJE KONČANICE:

- Fleksibilna veza s oružjem. Zašto je to bitno - jer su opterećenja na optički sustav znatno manja nego kod digitalnih optika koje imaju čvrstu vezu s oružjem. To je slučaj npr. kod digitalnih ciljnika. Kako su isti obično izrađeni od plastike i često s nedovoljno kvalitetnim postavljanjem unutarnjih komponenti, uslijed trzaja i prijenosa te energije na ciljnik dolazi do unutarnjih oštećenja ili pomaka. Isto vrijedi za plastične digitalne dodatke koji se čvrsto montiraju na objektiv dnevnog ciljnika.. Čvrsta veza u kombinaciji s izvedbom daju vrlo loše rezultate i nevjerojatnu količinu kvarova. Kod NiteSite uređaja se to jednostavno ne događa.

- Digitalne optike su veliki potrošači energije. NiteSite je toga svjestan, kao i činjenice da je visokokapacitetna baterija nužnost za kvalitetno funkcioniranje uređaja. Za razliku od drugih proizvođača digitalnih optika NiteSite vam je ne naplaćuje dodatno već je visokopacitetna baterija uključena u paketu koji dobivate, što je iznimno korektan odnos prema kupcu koji često nije svjestan osobine digitalnih uređaja.

- Deklarirani dometi su  istinu takvi. Svaki model uređaja je opremljen sa snažnim IC osvjetljivačem koji vam, u zavisnosti od modela, osigurava domete detekcije i do 500 metara. Za to ne morate dokupljivati bilo kakve dodatne IC osvjetljivače, što je često slučaj kod drugih digiitalnih ciljnika.

- NiteSite uređaji se skidaju i stavljaju za manje od jedne minute. Zašto bi to bilo bitno. Jednostavno, lako jedan uređaj koristitie na više optika, dijelite s prijateljima, općenito skidate i stavljate  - i što je najbitnije - bez ikakve potrebe ponovnog upucavanja. Sve to činite bez dodatnih nosača, montaža i sl. opreme koja poskupljuje kupnju.  U NiteSite setu se nalazi sve što vam može zatrebati.

Još je uistinu mnogo prednosti ovih sustava koje su ovu optiku pretvorile u izbor velikog broja korisnika kao i alternativu onima koji su razočarani nedostacima drugih digitalnih optičkih sustava.

Dožite u našu MALOPRODAJU i sami se uvjerite u prednosti ovih sustava. Više detalja možete vidjeti i OVDJE: