Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

O nama

 

Lapis Plus d.o.o. osnovan je 1994. godine i jedan je od vodećih zastupnika i uvoznika specijaliziranih optičkih instrumenata i robe za lovce te druge ljubitelje prirode.

Veleprodaja tvrtke se nalazi na adresi Nova Ves 62, a maloprodaja na adresi SC Prečko, Slavenskoga 1/II, Zagreb.

Lapis Plus d.o.o. se bavi veleprodajom i maloprodajom specijaliziranih optičkih instrumenata i lovačke opreme a ovdje posebno valja istaknuti zastupstva za poznate brandove poput Yukona,Pulsara,Dipola kao jedne od vodećih proizvođača noćnih uređaja na svijetu te SWT, Pro-Lux optičkih dnevnih uređaja i LP robne marke za tekstil.

U specijaliziranoj i moderno uređenoj trgovini nudimo Vam mogućnost da isprobate svijet noćnih i digitalnih optičkih uređaja, dnevnih ciljnika i dalekozora, izabarete kvalitetnu odjeću i obuću za lov i boravak u prirodi, nađete adekvatan nož ili multialat za sve potrebe ili jednostavno dođete na razgovor kod naših djelatnika.

 Također u našoj maloprodaji možete naći i sredstva za čišćenje i održavanje oružja, zračno oružje i diabole, razne vrste aluminijskih i čeličnih nosača, sprejeve za samoobranu, kompase, ručne mikroskope, značke, ukrasne noževe i mačeve te još  razne druge stvari za lovce i ugodan boravak u prirodi.