Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

X 850 IC iluminator

x850 Sa Pulsarovim IC osvetljivačima, a posebno sa novim X 850, udahnućete novi život u svoje stare noćne optike ili ćete otvoriti nove mogućnosti noćnim optikama manjih dometa ili starijih generacija.

Ukratko reč je o uređaju koga odlikuju sledeće glavne karakteristike. Prvo, ovo je definitivno najjači IC osvetljivač u Pulsarovoj paleti dodatnih IC osvetljivača. Odlikuje ga "lako" podešavanje izlazne snage; primenjivost u radu sa svim noćnim uređajima (digitalnim i noćnim uređajima svih generacija); podesivost širine snopa; mogućnost podešavanje pozicije snopa; mogućnost spajanja na bilo koji uređaj ili deo opreme koji ima Weaver šinu ili 1/4 inčni navoj za stalak; kompaktnost i mala težina.

x850-focusing

IZOŠTRAVANJE: Tačka osvetljenja Pulsarovog X 850 osvetljivača se lako može podesiti od uskog snopa do širine koja prelazi vidno polje noćnog uređaja. Nefokusirani snop osvetljava velike površine a uski snop omogućava najveću moguću udaljenost posmatranja.x850-power

SNAGA: Snaga X 850 se podešava rotiranjem točkića na telu uređaja koji se nalazi neposredno uz dugme za uključivanje. Podešavanjem snage i ugla snopa garantuje najbolje moguće osvetljenje objekta u specifičnim uslovima posmatranja.

x850-positionPOLOŽAJ TAČKE SNOPA: Dizajn Pulsarovih IC osvetljivača omogućava vertikalno i horizontalno podešavanje položaja tačke snopa u odnosu na vidno polje uređaja kroz koji se posmatra. Da bi ovo uradili, otpustite prsten koji učvršćuje optički element, podesite tačku osvetljenja IC osvetljivča tako da je dovedete u središte vidnog polja (noćni uređaj bi trebao da bude uključen) i ponovo zategnite prsten.

NAVOJ: Pulsarovi IC svetljivači su opremljeni sa navojem koji prihvata Weaver šx850-mountine koje su postavljene na većini savremenih noćnih nišana i optičkih uređaja kao i lovačkih i pneumatskih oružja. Paket takođe sadrži i adapter koji omogućava spajanje IC osvetljivača na noćne uređaje opremljene 1/4 inčnim navojem za stalak.

 

 SPECIFIKACIJA:

Model 79074
Naziv proizvoda  Pulsar - X850
Emiter  LED
Prečnik objektiva, mm  35
Raspon podešavanja izlazne snage (min...max), mW 50...350
Valna dužina, nm 850
Raspon podešavanja vidnog ugla snopa, stepeni 3...9,5
Napajanje, V 3 (2xAA)
Prosečno vreme rada s jednim setom baterija, sati 2
Radna temperatura, C -20 ... +40
Dimenzije, mm 152x43x52
Težina (bez/sa baterijama), g 175 / 220

 

Dodatne informacije i cenu ovog uređaja pogledajte na našem web shopu klikom OVDE.