Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

SWT velikodometne lampe i IC osvetljivači

 

SWT  lampe i IC osvetljivači velikog dometa

 

 

Predstavljamo Vam paletu SWT ručnih lampi velikog dometa serije SME900 kao i IC osvetljivače Black Light (850nM i 940nM).

SME900 paletu čine tri lampe; pod-oznakom W, R i G, zavisno od boje svetla koju emituju. Reč je o vrlo snažnim a ujedno malim baterijskim lampama sa mogućnošću regulacije širine snopa svetlosti što ih čini idealnim za ceo niz mogućih aplikacija. Kada daju širok snop, posebno  su korisne lovcima kao i za  pretragu terena, orijentaciju u prostoru. Kada daju uzak,  vrlo  koncentrisan snop, korisne su kada je potrebno na velikim udaljenostima uočiti i jasno identifikovati posmatran objekat.
Uvidevši nedostatke lampi sa filterima, dizajneri SME900 serije su se odlučili da nema  kompromisa. Nisu napravili  lampu sa belim svetlom i filterom za postizanje određene boje, već primenjuju princip ugradnje LED diode u određenoj boji. Tako imamo SME900 u beloj boji (W); SME900 koja emituje crvenu svetlost (R); i SME900 koja emituje zelenu svetlost (G).
Držeći se principa da  nema kompromisa, odustali su od „univerzalnosti“ lampe u smislu da svaki klik na prekidač za uključivanje daje drugi način rada (npr: prvi klik – slaba svetlost; drugi klik – jaka svetlost; treći klik – treperenje nekog signala; četvrti klik - ...) jer su uvideli da to često korisnike dovodi u nedoumicu   koji način rada je sledeći. To se obično događa u situacijama kada nemate puno vremena za razmišljanje i kada  Vam jednostavno treba jak snop svetlosti – odmah!
Baterijske lampe, kao i IC osvetljivači, mogu se napajati kako putem dve CR123 baterije tako i putem punjive baterije tipa 18650.
Takođe, s obzirom na specifične potrebe korisnika, moguće je staviti i mikro prekidač za paljenje i gašenje lampi bez potrebe za pomeranjem ruke (lampe se isporučuju sa krajnjim utisnim prekidačem zaštićenim od prodora vlage).
Kućište je izrađeno od vrlo otpornog i lakog aluminijuma i sa usmerenim staklenim objektivom.
Kao dodatna oprema, postoje razni nosači i držači koji omogućavaju montažu ovih lampi, kao i SWT IC osvetljivača na sve moguće  načine.

Black Light 850 i 940 IC osvetljivači su napravljeni po istom principu kao i navedene ručne lampe. Karakteriše  ih vrlo snažna LED dioda (OSRAM IR Black). Razlika između ova dva IC osvetljivača je u talasnoj  dužini na kojoj emituju IC svetlost. Model 850 (850 nanometara) emituje IC svetlost koja je vidljiva i upotrebljiva se za sve generacije cevnih noćnih uređaja kao i  za digitalne optike. Model 940 (940 nanometara) emituje svetlost u potpuno nevidljivom spektru i namenjen je digitalnim optikama kao i  optikama višim od prve generacije.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 011/2642-470. Lapis Plus d.o.o. Nemanjina 4/II Beograd. Cene možete pogledajti OVDE.