Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

Seek Reveal

  Za razlliku od Seek Compact i Compact XR, termovizijskih  dodataka za Vaš "pametni telefon" ovde je reč o malom samostalnom ručnom termovizijskom uređaju, idelanom za razne grupe  korisnika od lovaca, izletnika, planinara, radnika  u službama spašavanja, vatrogasaca, inspektora za energetsku efikasnost, servisera kod detektovanja  curenja....

Seek Reveal, samostalni ručni termovizijski uređaj u jednoj celini objedinjuje kako termoviziju tako i visokoefikasnu  LED lampu. Termovizijski prikaz Vam je obezbeđen  nezavisno  da li je dan ili noć, a ono što uočite termovizijom u mrklom mraku lako i brzo možete osvetliti  pomoću integrisane snažne 300 lumenske LED lampe.

Čvrsto, otporno i gumirano kućište obezbeđuje  rad i u najzahtevnijim uslovima a intuitivni upravljački tasteri  nude jednostavnost i brzo primenu. Idealan uređaj za sve koji žele da imaju termoviziju uvek pri ruci i dobro rešenje za sve koji nemaju neki "smartphone" uređaj na koji bi mogli priključiti  Seek Compact ili Seek Compact XR.

Osnovne karateristike Seek Reveal su:
- domet do 500 stopa (150 metara)
- rezolucija displeja od 240x320
- Temperaturni raspon detekcije od -40C do 330C
- vidno polje od 36 stepeni
- termički senzor 206x156
- punjiva litijumska baterija sa autonomijom rada koja prelazi 11 sati
- 300 lumenska LED lampa
- uključivanje za nekoliko  sekundi i kranje jednostavna upotreba
- Micro SD kartica za čuvanje fotografija
- Kompaktnost za korištenje jednom rukom
- Vanadijumski Oksid mikrobolometar
- 12 μ Pixel
- Halkogena sočiva
- Dugotalasna infracrvena 7,2-13 Mikrona

Ko može koristiti  Seek uređaj:

Lovci, da bi brzo uočili mesta na kojima se nalazi divljač a koja su inače nevidljiva zbog guste trave, granja ili magle, kao i  mesta na kojima je divljač bila. Zatim da bi sledili  topao trag krvi i tako pratili ranjenu divljač bilo da je dan ili noć. Građevinari da bi lako, precizno i brzo utvrdili mesta  gubitaka toplote  u zidovima, cevima, razvodnim kutijama, neispravno postavljenu izolaciju. Vodoinstalateri da bi brzo pronašli pucanje cevi i začepljenja. Električari da bi lako pratili  zagrevanja vodova, sklopova kao i da bi lako  utvrdili  opasne tačke i neispravne spojeve. Izletnici, kamperi, planinari da bi  brzo i jednostavno, danju i noću, videli šta se nalazi  oko njih kao i da li su u potpunosti ugasili logorsku vatru. Nautičari da bi noću uočili objekte i osobe u vodi. Službe spašavanja da bi znatno efikasnije  mogli pretraživati teren u potrazi za unesrećenima a da im pri tom prepreku ne prestavljaju dim, magla i raslinje. Policija i obezbeđenje da postanu znatno efikasniji  u detekciji, idetifikaciji i sprečavanju nedopuštenih radnji. Vatrogasci da bi u dimu lako pronašli  unesrećene i brzo mogli utvrditi središte požara...

Čak i ako ne pripadate ni jednoj od gore navedenih profesionalnih grupa, možda imate kućnog ljubimca koji voli da sam ode u park pa ga morate satima tražiti. Možda imate nepoželjne četveronožne goste koje bi hteli pronaći i zaustaviti ili možda dvonožne koji pod okriljem noći vole „pozajmiti“ nešto iz Vašeg dvorišta.

Ako želite da saznati više o ovom uređaju, posetite nas ili pozovite na broj telefona011/2642-470  . Za cenu, kliknite OVDE.