Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

KAKO DO NAJNOVIJIH PROIZVODA PO PROMOTIVNIM CIJENAMA ?!

Stvar je relativno jednostavna. Cijena po kojoj se proizvod redovito prodaje uključuje cijeli niz elemenata koji prelaze okvire jednostavnog zbroja vrijednosti materijala i rada direktno uloženog u proizvodnju samog artikla. Tako je tu i udio vrijedosti predviđene za marketing proizvoda, prilagođavanje lokalnim uvjetima (zakonskim ili tržišnim), post-prodajnih usluga za određeno tržište, predviđene vrijednosti koja se mora držati blokiranom na zalihama zbog zadovoljenja potražnje na tržištu  i niz drugih elemenata.
Ovdje je riječ o proizvodima koji u pravilu tek dolaze na tržište i kod kojih kalkulacija cijene još ne sadrži sve gore navedene elemente te se svima koji su za njih zainteresirani nude po  "nepotpunim" cijenama.
Sve što v trebate napraviti je kliknuti link "Želim" koji se nalazi uz opis proizvoda koji Vas zanima, pošaljete nam svoje kontakt podatke a mi ćemo Vas uputiti kako specifičan proizvod koji ste odabrali sebi možete i osigurati po nižim cijenama.
Zato prelistajte ovdje prikazanu ponudu, skrolajte do dna stranice i odaberite proizvod koji Vas zanima.

*(Cijenjeni kupci, zbog u pravilu ograničenih količina ovdje ponuđenih proizvoda ili vremenskog ograničenja mogućnosti nabave istih pod promotivnim uvjetima, ponuda je za Vas osigurana tek kada na Vaš upit odgovorimo potvrdno, tj. kada Vam potvrdimo da je predmetni artikl još uvijek na raspolaganju i dostupan po promotivnoj cijeni.  Ispričavamo se svima koji nisu stigli osigurati svoj primjerak u roku u kojem je isti bio i dostupan po promotivnoj cijeni)

PROIZVODI U OVOM TRENUTKU U PONUDI:

 

Artikl: RGEN-5X

Najjači iz RGEN palete noćnih ciljnika. Povećaje od 5X u kućištu koje će odoljeti svakom izazovu kojeg ponudi bilo kalibar vaše puške, vremenski uvjeti ili teren. Ovdje nije riječ o plastičnom digitalnom ciljniku već o pravom radnom stroju koji će služiti onoj svrsi kojoj je i namijenjen - uspješnom lovu bez straha od padanja končanice, samoinicijativnog gašenja i sličnog. Dok traje završna kalkulacija za ovaj uređaj i pripreme dokumentacije za prvi uvoz u RH, ciljnik se nudi u predbilježbi po  cijeni od 5.920 kn. Za više detalja o ovom proizvodu kliknite OVDJE.

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.