Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Predstavljamo vam NiteSite. Nov i inovativan pristup digitalnoj noćnoj optici. Riječ je o paleti od, u trenutku pisanja ovog teksta, tri digitalna dodatka za dnevne ciljnike (Viper, Wolf i Eagle)  te jednog ručnog uređaja za dnevna/noćna osmatranja s nevjerojatnim zoomom koji doseže povećanje od 20 X (Spotter Extreme).

Specifično NiteSite paleti je, kao prvo, što se osmatranja ne provode kroz okular, već s oba oka, posredstvom ekrana na kojem se prikazuje slika promatranog. Pored navedenog, drugo svojstvo je što je u jednom modulu objedinjen kako ekran na kojem se vidi promatrano tako i snažan (snaga varira ovisno o uređaju) LED IC osvjetljivač.

 

Krenimo od dodataka za dnevne ciljnke Viper, Wolf i Eagle. 

 

Ovdje je riječ o sustavima koji se u osnovi sastoje od modula LCD ekrana i IC osvjetljivača koji se montira na tubus optičkog ciljnika, modula kamere koji se postavlja na okular te izvora napajanja koji se postavlja bilo na kundak ili na optički ciljnik, ovisno o tipu napajanja.

Princip rada je jednostavan. Modul kamere vidi ono što vidi vaš optički ciljnik, taj signal šalje do LCD monitora na kojem vi promatrate sliku s ciljnika. Ako je riječ o noćnim uvjetima, IC osvjetljivačem koji se nalazi u kućštu LCD ekrana infra crvenim snopom osvjetljavate promatrano.

Slika je oštra i jasna a možete je podešavati regulatorom snage IC osvjetljivača. Kako je ovdje riječ o digitalnim uređajima, bez ikakvih problema i opasnosti se mogu koristiti i danju. Pored navedenog, sklop možete koristiti i kaod dnevnu/noćnu kameru. Samo spojite snimač i s lakoćom ćete sačuvati sve ono što ste posmatrali.

Ovdje vam dajemo samo kratak prikaz ovih uređaja. Za više detalja o svakom pojedinom modelu te o cijenama istih kliknite OVDJE.

 

 

Spotter Extreme  predstavlja uistinu zanimljiv uređaj za sve koji trebaju provoditi osmatranja u dnevnim i noćnim uvjetima, imati mogućnost snimiti što je promatrano, ono što se promatra dijeliti s kolegama pored vas bez potrebe dodavanja optike s oka na oko te imati mogućnost približiti se sa, za noćne optike,  nepojmljivim povećanjem od 20X.

Iznimno snažan IC osvjetljivač ima mogućnost regulacije snage, do točke potpunog isključenja. Kada je podešen na najjače, omogućava osvjetljavanje objekata na udaljenostima od 500m. Čini ga 5 vrlo snažnih LED IC dioda. Radna frekvencija je 850 nM.

S napunjenim akumulatorom nudi autonomiju rada do 20 sati. Teži 1300 grama. Može raditi i pri vrlo niskim temperaturama. Temperaturni raspon rada mu je od -200C do +600C.

Slika se prikazuje na 3.5 inčnom LCD ekranu.

Za više podataka i cijeni ovog uređaja kliknite OVDJE.

 

Pogledajte NiteSite
PDF katalog (HR)

NitesiteTitle