Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

  Predstavljamo vam vrh palete SWT ciljnika za korisnike koji zahtjevaju od ciljnika najviše standarde. Riječ je o "EX" seriji ciljnika u čiju izradu su inkorporirani najsuvremenija dostignuća optičke industrije i dizajna.

Izrađeni su od najnovijih laganih i iznimno otpornih duraluminijskih legura i dizajnirani tako da podnose i najveća opterećenja i najteže uvjete rada. Stakleni elementi su obrađeni do savršenstva i s iznimno visokom preciznošću uz praktički nepostojeće tolerancije. Primjenjeni su višeslojni optički premazi koji korisniku jamče kristalno jasnu sliku, veliku svjetlosnu propusnost i eliminaciju distorzija.

Ovdje vam predstavljamo prvi iz EX palete ciljnika koji se pojavljuje na našem tržištu. To je širokokutni ciljnik  EX 1-6x24 SI . Ovim ciljnikom SWT čini korak dalje te širokokutnom ciljniku za koje je inače karakteristično da objedinjava svojstva crvene točke (dakle bez povećanja) dodaje mogućnost manjeg povećanja, u prosjeku do 4x. SWT ide korak dalje i jedinstvenom tehnologijom, dizajnom i vrhunskim lećama omogućava u jednom uređaju osobitosti ne samo crvene točke, već  i ciljnika s kojim bez ikakvih problema ciljate s čeke i na većim udaljenostima.

Dakle raspon povećanja ovog odličnog ciljnika je od 1 - 6x što je dostatno za sve primjene i uobičajne domete u našim lovištima. Postavljanjem SWT EX 1-6x25 SI ne samo da dobivate ciljnik širokog vidnog polja i karakteristika koje omogućavaju brzo ciljanje i pucanje u uvjetima pogonskog lova, već u istom uređaju imate i vrhunski ciljnik i većeg raspona povećanja, sve do 6x puta za ciljanje na velikim udaljenostima. Sve to je pod kontrolom jednog prstena.

Potrebno je naglasiti da EX serija ciljnika posjeduje 4a končanicu koja je gravirana na staklu. Tu je i mogućnost višestupnjevne regulacije osvjetljenja točke. Regulator osvjetljenja je praktično smješten na lijevi bok ciljnika, a ne na okularni sklop. Pored navedenog, s regulatorm ste u mogućnosti birati dvije boje osvjetljenja končanice, crvenu i zelenu, što je iznimno korisno u ovisnosti od svjetlosnih uvjeta na terenu.

Za više detalja i cijenu ovog ciljnika kliknite OVDJE. Savjetujemo da nas posjetite i sami se uvjerite u njegove kvalitete. Lokaciju i radno vrijeme naše maloprodaje pogledajte OVDJE.