Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

SWT vam predstavljanajjači LED ic osvjetljivač koji će vašu noćnu optiku - bila ona digitalna ili cijevna, prve, druge ili treće generacije i bilo kojeg  proizvođača – pretvoriti u znatno jači uređaj većeg dometa i rezolucije slike. Njegova snaga se ne mjeri u milivatima već u vatima. Snaga mu je impozantih 5 V a speijalna glava omogućava regulaciju ovog snažnog IC snopa.

Ovdje je riječ o „paketu“ koji se sastoji od dvo-stupnjevnog tijela koje sami s lakoćom oblikujete. Naime, lako se možete odlučiti da li ćete izaći na teren s kraćim oblikom koji nosi jednu moćnu Samsung ICR 2600 mAH bateriju tipa 18650, ili pak s duljim oblikom za dugotrajne i zahtjevne  zadatke gdje umetanjem dodatnog tubusa otvarate prostor za umetanje druge baterije istog tipa.
Tu je i standardni punjač za dvije 18650 baterije.
U setu je dalje daljinski mikro prekidač za uključivanje i isključivanje IC osvjetljivača kada je on montiran na uređajima za osmatranje ili ciljanje.
Tu je i nosač kojim IC osvjetljivač s lakoćom spajate sa bilo kojim tubusom 25,4 ili 30mm.
Ne zaboravimo i zaštitni prijenosni kofer u kojem je sve ovo smješteno.

Za sve one koji ne žele set, svaki se njegov dio može kupiti zasebno.

Za više detalja i cijene nazovite našu MALOPRODAJU ili pogledajte OVDJE