Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

SWT MAG1.5-5OVdje je riječ o "jačem" bratu MAG3x, optičkom modulu za povećanje u variabilnom rasponu od 1.5 do 5 puta i posebno dizajniranom za kompatibilnost s holografskim ciljnicima i za maksimalnu fleksibilnost i povećanu učinkovitost istih na terenu. Postavlja se iza crvenih točki, npr. RD5-R ili RD-7 kako bi iste postale ciljnici s povećanjem.

Ovo povećalo redstavlja revolucionarno pomagalo za vojne namjene, specijalne policijske jedinice i nadasve lovce.

U kombinaciji s preklopnim nosačem, povećalo MAG1.5-5X korisnicima nudi nešto što prije nije bilo moguće - mogućnost u sekundi promjeniti ciljnik iz nišana za malu udaljenost i brzo pokretnu metu u širokokutni optički ciljnik s povećanjem za lov na srednim udaljenostima i nazad.

Lovci su u mogućnosti u sekundi se prebaciti iz rada s optikom bez povečanja u rad s povećanjem a da pri tom uopće ne skidaju pogled s objekta.

MAG1.5-5X se također može rabiti i kao ručni monokular za osmatranje.

U cijenu uređaja je uključen i nosač za brzo bočno preklapanje.

Nosač se postavlja na svaku MIL-Std Picatinny šinu.

Specifikacija:
Povećanje: 1.5-5 X
Težina:261/520g
Optički premaz: Mgf 2 blue
Tip šine: 20mm Weaver/Picatinny
Otklon oka: 91/55m

Paket uključuje:
1 x 1.5-5X Ciljnik-povećalo
1 x FD nosač

Za cijenu ili druge detalje nazovite našu MALOPRODAJU ili pogledajte OVDJE