Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

NiteSite proizvodi su na hrvatskom tržištu prisutni od njihove pojave i već su se etablirali kao vrlo pouzdan i efikasan način pretvorbe dnevne optike u noćnu.

Riječ je o uređajima, adapterima koji se  postavljaju na vašu dnevnu optiku i omogućavaju prikaz jasne slike u uvjetima smanjenog ili nepostojećeg prirodnog osvjetljenja. Bitno je napomenuti da NiteSite set koji se isporučuje korisniku sadrži sve što je potrebno kako bi se uređaj odmah i koristio. Nema potrebe dokupljivanja bilo kakvih dodatnih nosača, IC osvjetljivača, akumulatorskih baterija i sl. što je nerijetko slučaj s drugim noćnim optikama.  

U svakom NiteSite setu dobivate sve nosače koji bi vam mogli zatrebati. Tu je i iznimno snažan IC osvjetljivač koji osigurava postizanje traženog dometa uređaja. Kamera visoke rezolucije koja sliku koju daje vaš dnevni ciljnik pretvara u noćni prikaz. Ne zaboravimo da vam NiteSite uz svaki uređaj isporučuje i akumulatorsku bateriju i punjač koji će vam osigurate sate neometanog i neprekinutog rada.

Drugi bitni element  NiteSite adaptera je činjenica da se lako i brzo skida sa i stavlja na optiku. Još bitnije, na zahtjevaju ikakvo upucavanje. Mogu se skidati s jedne optike i stavljati na drugu.  Sve je to moguće bez ikakvog dodatnog upucavanja ili prilagodbe. Ako je vaša dnevna optika podešena, uz NiteSite adaptere ste spremni ste i za njeno korištenje kao noćne.

Sljedeći ništa manje važan element na kojem pada većina drugih proizvođača noćnih optika je to da je servis osiguran u RH. Proizvođač reko naše tvrtke, distributera za RH, osigurava sve rezervne dijelove i dodatnu opremu što jamči brz popravak uređaja bez slanja istog preko granice na vanjski servis. 

Iako su NiteSite uređaji poznati po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti, dobro je znati da u slučaju potrebe na servisiranje nećete čekati mjecima kao što je to slučaj s dobrim dijelom drugih noćnih optika. Savjetujemo da ovo uvijek imate u vidu kada kupujete optike, bile one dnevne ili noćne. Ako je za servis potrebno optiku slati proizvođaču, za vas to znači čekanje na korištenje iste i po nekoliko mjeseci.

Treba napomenuti da se NiteSite paleta noćnih adaptera dijeli na tri osnovna proizvoda koje definira njihov domet na terenu. Tu je „Viper“, koji vam osigurava domet od 100 metara u uvjetima potpunog mraka. Potom imamo „Wolf“ čiji je domet 300 metara u potpunom mraku. Na kraju se nalazi „Eagle“ koji će vam osigurati pogled od 500 metara.

No, sve gore navedeno o NiteSite uređajima je već dobro poznato. Ono što je novitet su nove inačice gore navedena tri osnovna modela pod nazivom „Dark Ops“.  Ono što je novitet i svojstveno ovoj paleti je to da su IC osvjetljivači koji su korišteni u „Dark Ops“ uređajima – nevidljivi, tj. rade na valnoj duljini od 940nM. Drugi novitet je to da za zatamnjenje osvjetljenosti ekrana više nije potrebno koristiti  priložene filtere. Zatamnjenje se kod „Dark Ops“ serije jednostavno postiže posredstvom regulacionog gumba na samom ekranu uređaja.

Karakteristike pojedinih Dark Ops modela i njihove cijene pogledajte OVDJE