Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Digitalni monokular Night Hawk 5x40 je dobar primjer smjera kojim se kreću uređaji za dnevno / noćno osmatranje i snimanje. 
Ovaj digitalni monokular možete koristiti kako u uvjetima smanjene vidljivosti tako i u uvjetima potpunog mraka. Dodatno, s njim možete snimati fotografije ali i video zapise. Sve to kako danju tako i noću. Odlikuje ga fiksno optičko povećanje od 5x i mogućnost digitalnog povećanja od 8X.
Ovo je odličan uređaj koji vam ima dati mogućnost gledanja i u mrklom mraku. Ugrađeni IC osvjetljivač osigurava dodatno (nevidljivo) osvjetljenje noću i u tamnim prostorima. I ovo osvjetljenje možete regulirati.
Snimljene materijale s lakoćom prenosite preko USB porta. Jednako tako, slike i video zapise možete pregledavati i preko monitora posredstvom VIDEO OUT izlaza. Puniti baterije možete preko DC IN utora.
Odlikuje ga i nasjed za postavljanje na tronožac te Weaver šina za postavljanje dodatnog IC osvjetljivača ili druge opreme.
Sve ga to čini idealnim dijelom oprema svakog lovca, planinara, izletnika, nautičara... Za malu cijenu dobivate dnevni i noćni optički instrument s povećanjem od 5x, fotoaparat za rad u dnevnim i i noćnim uvjetima te kameru za za snimanje videozapisa kroz 24 sata. 
Specifikacije:

Povećanje: 5 X
Promjer objektiva: 40mm
Domet (niska osvjetljenost): 2m - ∞
Domet (u mraku): 2m - 200m
Dimenzije: 200mm x 86mm x 56mm 
Težina (bez baterija): 400g
Napajanje: 1 x 3.7V RCR123A Baterija
IC osvjetljivač, ugrađeni: da

Za cijenu i druge informacije nazovite našu MALOPRODAJU ili pogledajte OVDJE. (na snazi je PROMO cijena)