Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

SoundMaster Active slušalice počivaju na razvoju revolucionarne tehnologije pojačanja i prijenosa zvuka kroz vibracije usmjerene preko kostiju glave.

Sada su vam svi zvuci prirode pojačani i na dohvatu SoundMaster Active slušalica.

Zvuk se prenosi kroz tri medija: zrak, čvrste tvari i tekućinu. Različiti mediji nude različitu sposobnost prijenosa zvuka. U tom smislu, tehnologija prijenosa zvuka kroz kosti nudi jedan potpuno nov sustav prijenosa zvuka i sve je više prihvaćen kao alternativa klasičnim sustavima kada je u pitanju učinkovitost prijenosa.

Što je prijenos preko kostiju? On je upravo jedan razlog zašto ljudski glas zvuči drugačije kada je snimljen i potom reproduciran. To je stoga što kosti lubanje bolje prenose niže frekvencie nego što to čini zrak. Vlastiti glas ljudi uvijek percipiraju dubljim i punijim od drugih te snimka vlastitog zvuka govorniku često zvuči višom od očekivanog. Zvuk prenesen kroz čvrsti medij zvuči mnogo bolje. Poznato je da ste prijenosom kroz čvrst medij u znatno većom mjeri u mogućnosti uživati odličan HD zvuk, bogate basove i izražene visoke tonove. Za dobru percepciju zvuka jednostavno nema boljih uređaja za slušanje od onih koji počivaju na prijenosu kroz kosti.

Ove slušalice počivaju upravo na ovim postavkama. Ergonomski su pozicionirane na kostima pored uha, a elektromehanički pretvarač, koji pretvara električne signale u mehaničke vibracije, posredstvom kostiju glave zvuk šalje u unutarnje uho. 

Ono što je iznimno bitno, za razliku od drugih lovačkih mikrofona, SoundMaster Active slušalice ne zatvaraju uši niti priječe percepciju zvuka kroz slušni kanal. One funkcioniraju paralelno s vašim ušima i pojačavaju zvukove koji bi vam inače bili pritajeni. 

Sami regulirate jačinu pojačanja zvuka i poziciju mikrofona koji je opremljen prihvatnom kvačicom za pozicionirane na džepu, kragni...

SoundMaster Active stišavaju glasne zvukove, tako da pucan u lovu neće predstavljati problem..

Specifikacije:

Frekvencijski opseg: 20~20kHz
Osjetljivost mikrofona:-54?2dB
Vrijeme rada na punjenju: 10?0.3 sati
Vrijeme mirovanja: preko 60 dana
Ulaz: DC5.0?0.5V, Max500mA
Baterija: Li-ion baterija kapaciteta 3.7V 350mAH

PREDNOSTI U KRATKOM

1. Koriste se jedinstvenim zvučnicima za prijenos vibracija kroz kosti glave direktno do auditornog sustava osobe što eliminira "posrednike" u prijenosu zvuka.
2. Oslobađaju uši: omogućava okolnu buku ako se koriste u bučnom okružju i "prikuplja" delikatne zvukove.
3. Možete spojiti uređaje kao što su Iphone 6S / 6 Plus / 5S, Samsung Galaxy Note 5 / S6 Edge Plus / S6 / S5 / Note 4 / Note 3 / Note 2, HTC One M9 / M8, Sony i slušati iste bez da ih iko drugi čuje.
4. Dok aktivno osluškujete okolne zvukove možete istovremeno uživati u glazbi i pozivima pomoću jednostavnih upravljačkih kontrola na ovim slušalicama

Za cijenu kliknite OVDJE