Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

EXi paleta ciljnika

SWT paleta ciljnika je proširena novim, EXi modelima. Novim modelima dizajniranim u najvećoj mjeri u skladu sa zahtjevima suvremenih korisnika i njihovim potrebama. 
U prvom redu je tu mogućnost jednostavne integracije dnevnih ciljnika i dodatne opreme koja se danas sve više koristi u lovu. Tako na primjer, zbog što je moguće jednostavnije uporabe cijele palete digitalnih, termovizijskih i noćnih dodataka, EXi paletu odlikuje glatki obod objektiva i okulara. Na taj način ne postoje prepreke za jednostavno spajanje tih dodataka s dnevnom optikom. Ne postoje prstenovi za izoštravanje na objektivu, niti pak često viđeni regulatori stupnjaosvjetljenja končanice na okularnom sklopu. I prsten objektiva kao i okularni sklop su "čisti", bez obstrukcija i pravilnog oblika tako da se odgovarajući adapteri mogu jednostavno i sigurno umetati cijelom s vojom duljinom. Kod EXi serije su regulator osvjetljenja končanice ili regulator paralakse premješteni na položaj uz regulator položaja končanice, tj. na središnji dio ciljnika.
Svi optički elementi su izrađeni od vrhunskih materijala a končanica je tipa 4a i gravirana na staklu. Osvjetljava se samo središnja točka crvene boje i u više stupnjeva osvjetljenja. Primjenjeni su višestupnjevni optički premazi što nam daje odličnu, kristalno čistu i jasnu sliku visoke definicije.
Tijelo ove palete ciljnika je izrađeno u "Monolyth" konstrukciji, tj. tubus je iz jednog dijela od aluminijskih legura korištenih u zrakoplovnoj industriji. Dakle riječ je o laganim i ujedno iznimno čvrstim i otpornim ciljnicima.
Svi optički elementi su izrađeni od stakla  i zaštićeni su višeslojnim optičkim premazima. To nam jamči vrhunski prijenos svjetlosti i kristalno čistu sliku. 
Končanica je tipa 4a, gravirana na staklu s osvjetljenjem središnje ciljne točke. Dakle, idealna končanica namijenjena za lov divljači.
Sa ciljnicima EXi serije se isporučuju prekloponi zaštitni poklopci koji se po potrebi mogu i skinuti
Ne manje važna je činjenica kako EXi serija nosi jamstvo od 10 godina.

 

Dostupni modeli iz EXi serije u ovom trenutku su širokokutni ciljnik 1-6x24 te ciljnik s 50 milimetarskim objektivom 1.5-8x50. Više detalja o ovim modelima pogledajte OVDJE.