Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

SWT-Recon, najnoviji zoom

SWTov kompaktni zoom monokular RECON povećanja u rasponu od 10 do 25x će sasvim sigurno udovoljiti potrebama široke palete korisnika, od izletnika, planinara i lovaca do profesionalaca u polju nadzora, protupožarnih službi, ekipa za potragu i spašavanje i drugih. To je stoga što je u tijelu kraćem od 18 cm smješten optički sklop koji nam pruža već spomenuti impozantan raspon povećanja ali i gumiranu konstrukciju koja će osigurati siguran rad i u najtežim terenskim uvjetima. Objektiv promjera 42mm te optički elementi s višeslojnim optičkim premazima osiguravaju dostatnu količinu svjetlosti za zadatke i u najlošijim svjetlosnim uvjetima.
Činjenica da je remen za nošenje povezan s tijelom uređaja putem vijčanog prstena nam otvara još jedan mogući oblik primjene. To su dugotrajna osmatranja postavljanjem Recona na tronožac ili neki od SWTovih adaptera za optike (vidi u grupi proizvoda Optika-dnevna; dodatna oprema) kao npr. "Clip", "Scope" ili "Spider".
Činjenica da je sve ovo upakirano u monokularno tijelo znači da je ovaj vrhunski optički instrument dvostruko manji i dvostruko lakši od klasičnih dalekozora, što je iznimno bitno za svakog onog korisnika koji zna što znači nositi svu opremu koju zahtjeva pred njega postavljen zadatak ili cilj.
Recon se isporučuje s torbicom za nošenje o remenu, kripicom za čišćenje leće i remenom za nošenje oko vrata ili ruke.

Tehničke karakteristike:
Raspon povećanja: 10x - 25x
Promjer objektiva: 42mm
Vidno polje (kut): 3.3° - 2.4°
Vidno polje (linearno) 51 - 38 m/1000 m
Otklon oka: 14.0mm
Izlazni otvor: 2.8mm - 1.4mm
Najbliža točka izoštravanja: 0,6m.
Optički premazi: Višeslojni optički premazi
Način izoštravanja: Centralni sustav izoštravanja
Vodonepropusan: da
Mogućnost montaže na tronožac: da 1/4"
Težina: 317g.
Duljina: 17,5cm.
Jamstvo: 10g.

Za detalje, naručivanje i cijene pogledajte OVDJE.