Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Stigao NiteSite

 Stigla je nova pošiljka NiteSite adaptera. Uređaja kojim vaša dnevna optika postaje noćna. Da podsjetimo samo na neke od osobina ovih uređaja.

- Za razliku od drugih digitalnih optika koje počivaju na principu vlastite končanice, NiteSite uređaji se oslanjaju na končanicu vašeg postojećeg ciljnika. Dakle koristite vašu končanicu s kojom ste upoznati. To znači da s NiteSite adapterima NEMA UPUCAVANJA. To isto tako znači da oni ne pokazuju onu najveću boljku digitalnih ciljnika PAD I BJEŽANJE KONČANICE:

- Fleksibilna veza s oružjem. Zašto je to bitno - jer su opterećenja na optički sustav znatno manja nego kod digitalnih optika koje imaju čvrstu vezu s oružjem. To je slučaj npr. kod digitalnih ciljnika. Kako su isti obično izrađeni od plastike i često s nedovoljno kvalitetnim postavljanjem unutarnjih komponenti, uslijed trzaja i prijenosa te energije na ciljnik dolazi do unutarnjih oštećenja ili pomaka. Isto vrijedi za plastične digitalne dodatke koji se čvrsto montiraju na objektiv dnevnog ciljnika.. Čvrsta veza u kombinaciji s izvedbom daju vrlo loše rezultate i nevjerojatnu količinu kvarova. Kod NiteSite uređaja se to jednostavno ne događa.

- Digitalne optike su veliki potrošači energije. NiteSite je toga svjestan, kao i činjenice da je visokokapacitetna baterija nužnost za kvalitetno funkcioniranje uređaja. Za razliku od drugih proizvođača digitalnih optika NiteSite vam je ne naplaćuje dodatno već je visokopacitetna baterija uključena u paketu koji dobivate, što je iznimno korektan odnos prema kupcu koji često nije svjestan osobine digitalnih uređaja.

- Deklarirani dometi su  istinu takvi. Svaki model uređaja je opremljen sa snažnim IC osvjetljivačem koji vam, u zavisnosti od modela, osigurava domete detekcije i do 500 metara. Za to ne morate dokupljivati bilo kakve dodatne IC osvjetljivače, što je često slučaj kod drugih digiitalnih ciljnika.

- NiteSite uređaji se skidaju i stavljaju za manje od jedne minute. Zašto bi to bilo bitno. Jednostavno, lako jedan uređaj koristitie na više optika, dijelite s prijateljima, općenito skidate i stavljate  - i što je najbitnije - bez ikakve potrebe ponovnog upucavanja. Sve to činite bez dodatnih nosača, montaža i sl. opreme koja poskupljuje kupnju.  U NiteSite setu se nalazi sve što vam može zatrebati.

Još je uistinu mnogo prednosti ovih sustava koje su ovu optiku pretvorile u izbor velikog broja korisnika kao i alternativu onima koji su razočarani nedostacima drugih digitalnih optičkih sustava.

Dožite u našu MALOPRODAJU i sami se uvjerite u prednosti ovih sustava. Više detalja možete vidjeti i OVDJE: