Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

NiteSite - zahvala

Zahvala svim kupcima što su u  prošloj godini učinili NiteSite najprodavanijim noćnim  optikama. NiteSite nastavlja raditi na širenju svoje palete kako bi udovoljio zahtjevima svih svojih kupaca. Tako je osnovna ponuda modela sada proširena i u Hrvatskoj s RTEK varijantama Viper, Wolf i Eagle adaptera. Tu je i novi laserski daljinomjer koji se može povezati sa svim adapterima i cijeli niz druge dodatne opreme.

Očito je da je koncept NiteSitea kojeg odlikuje jednostavnost i univerzalnost u upotrebi, iznimna pouzdanost i  razumijevanje korisnika koncept koji je dobro prihvaćen od strane svih. Činjenica je da je pouzdanost, osiguranje učinkovite, brze i jednostavne podrške nakon prodaje osvježenje u odnosu na učestalost kvarova i komplicirane procedure servisiranja svojstvene nekim drugim proizvođačima digitalnih optika.

Najcjenjenija karakteristika NiteSite uređaja, pored kvalitete, je i činjenica koju ste prepoznali da NiteSite ne tjera svoje korisnike na bilo kakva dodatna ulaganja nakon kupnje proizvoda već u setu osigurava apsolutno sve što korisniku može zatrebati (nosače, visokokapacitetne baterije, filtere...). što nije slučaj kod drugih digitalnih noćnih optika kod kojih često morate dodati pozamašnu svotu novca kako bi ih mogli komotno koristiti.

Još jednom hvala na povjerenju i dobra kob.

Detaljne opise i cijene NiteSite uređaja pogledajte OVDJE.