Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

NiteSite + SWT = -15%

Razočarani ste svim poteškoćama i kvarovima koje imate sa digitalnim ciljnikom? Dosta vam je stalne potrebe dokupljivanja dodatne opreme i troškova koji na kraju ispadaju veći nego ste planirali. Ili ste jednostavno sretni što sve ove muke niste iskusili ali tražite rješenje za noćni ciljnik.

NiteSite i SWT nude rješenje. Odaberite svoj set "SVE U JEDNOM" i osigurajte popust od 15% na svim elemementima.
Sami odaberite NiteSite adapter koji vam odgovara a potom i bilo koji od SWT ciljnika (4x32; 1,5-6x42E; 2,5-10x50E) i osigurajte sebi gotovinski popust od 15%. AKCIJA VRIJEDI DO ISTEKA PROMOTIVNIH KOLIČINA

Savjetujemo da nazovete ili posjetite našu MALOPRODAJU, sve vidite, isprobate i odlučite. Izbjegnite sve zamke i probleme s digitalnim ciljnicima. Odlučite se za idealnu kombinaciju, NiteSite i SWT.