Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Najava: SWT EX 1-8x24 SI

Za svibanj 2018 je najavljen dolazak SWT EX 1-8x24 SI s redovitom cijenom za gotovinsko plaćanje od 6.975 kn. I koliko god ova cijena bila povoljnja za optiku ovih karakteristika (vidi niže), u mogućnosti smo svima koji rezerviraju ovaj ciljnik ponuditi specijalnu cijenu od 5.900 kn.

Sve štomtrebate napraviti je nazvati našu maloprodaju na 01-3887736 ili nas posjetiti osobno u SC Prečko.

Pogledajmo što nam najavljuje ovaj ciljnik:
Kao prvo, to je oznaka EX, što znači da je ne samo riječ o desetgodišnjem jamstvu na ovaj proizvod već i to da je napravljen od vrhunskih materijala. Tijelo je od zrakoplovnog duraluminija. Tubus je izrađen iz jednog dijela s 30 milimetarskim promjerom. Regulacija osvjetljenja končanice je bočna, što ostavlja čist prostor okularnog sklopa.
Optički elementi su vrhunski. Končanica je gravirana na staklu i tipa 4A. o Osvjetljena je središnja točkica. Primjenjeni su optički premazi koji jamče kristalno jasnu sliku bez refleksija ili distorzija a ujedno propuštaju IC zrake za idelano korištenje ove optike uz noćne adaptere kao što su NiteSite ili SWTov NVO-7.

Oznaka 1-8x24 nam govori upravo ono što je glavna odlika ovog ciljnika. Njegov raspon povećanja je od 1x pa sve do 8X. Za lovca to predstavlja idealnu optiku za sve uvjete na terenu. SWT 1-8x24 SI možete koristiti kao optiku za pogonske lovove s minimalnim povećanjem. Povećanje od 1x vam osigurava primjenjivost ove optike kao crvene točke za brzo pucanje s oba otvorena oka i nepromjenjenom prespektivom pogleda. Široko vidno polje osigurava veliaki obuhvat promatranog kroz ciljnik. Raspon do velikih 8x znači da ovaj ciljnik bez ikakvih problema pokriva sve situacije praćenja i pucanja na divljač i na velikim udaljenostima. Sada više ne trebate mijenjati ciljnike za različite uvjete lova. Dapače, idealna konstrukcija ovog ciljnika ga, uz kombinaciju noćnog adaptera, čini ciljnikom koji će vam služiti u apsolutno svim situacijama, 24 sata dnevno.

I onda je tu oznaka SI ili "Side Illumination", tj. bočno osvjetljenje. Riječ je o pomicanju regulatora osvjetljenja končanice na bočni položaj. Na taj način se okularni sklop drži čistim od bilo kakvih opstrukcija koje bi mogle ometati postavljanje bilo kakvih adaptera (NiteSite ili SWT) i dodatne opreme.

Specifikacija:
- Konstrukcija od jednodjelog zrakoplovnog aluminija tipa T-6
- Eloksirani crni mat finish
- Novi revolucionaran 8x zoom sustav osigurava široko vidno polje i brzu akviziciju ciljeva.
- Višeslojni optički premazi
- Končanica drugog fokalnog plana
- Končanica gravirana na staklu s osvjetljenjem središnje točke
- 30 milimetarski jednodjelni tubus
- Vodonepropusan - Otporan na magljenje
- Otporan na trzaje velikih kalibara
- Okular za brzo fokusiranje
- Povećanje: 1-8X
- Objektiv:24mm
- Tubus: 30mm
- Otklon oka: 4" do 3.5" ovisno o povećanjui
- Izlazni otvor: 11-4mm
- Vidno polje: 34 - 16,5 M na 100 M , ovisno o povećanju
- Podešenost paralakse na 100M
- Vrijednost klika: 1/ MOA
- Ukupna mogućnost podešavanja po horizontali i vertikali: 100 MOA
- Duljina: 252mm
- Težina: 470 g
- Končanica: 4A