Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

SWT Hawk 18x50

SWTov dvogled HAWK 18x50 predstavlja jedan od jačih lovačkih dvogleda namijenjenih lovcima i drugim korisnicima koji divljač ili druge objekte slijede i osmatraju na većim udaljenostima Robusan dizajn, gumirano kućište i rebrasti prihvatni dio ga čine otpornim i idealnim za korištenje u svim uvjetima. Neće vam iskliznuti iz ruku i pružitiće vam mogućnost dugotrajnog i neometanog osmatranja sa velikim povećanjem.
Dvogled dolazi sa remenom za nošeje oko vrata, torbicom za nošennje i pohranu, zaštitnim poklopcima okulara i objektiva te krpicom za čišćenje leća.
Leće su stalkene s višeslojinim optičkim premazima i osigravaju oštru i kontrasnu sliku u svim uvjetima, pa i slabim svjetlostim situacijama.
Za dugotrajna osmatranja ima prihvat za montažu na tronožac.

Specifikacija:
Povećanje: 18x
Promjer objektiva mm: 50
Sustav izoštravanja: Središnji
Sustav prizme i stakla: Porro & BAK4
Optički premazi: FMC Vidno polje na 1000m: 73m
Najmanja udaljenost izoštravanja: 7m
Izlazni otvor mm: 7.14
Otklon oka mm: 24
Otporan na padaline: DA
Prilagođen montaži na tronožac: DA
Težina gr.: 1100

Za cijenu i narudžbe kliknite OVDJE.