Jezik:

Gde pogledati naše proizvode:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

POPOST DO 30% NA ZALIHU ROBE (klikni)
za više informacija pozovite na 064/636-0942

Dobrodošli na strane našeg preduzeća - Lapis Plus d.o.o..

Molimo Vas da odaberete  JEZIK u kome želite da Vam se naš sajt prikaže (izbor zastavice gore levo sr en). Izbor ne određuje samo jezik već i sadržaj s obzirom da li Vam je teritorijalno bliži rad Lapis Plus d.o.o. - Zagreb ili Lapis Plus d.o.o. - Beograd.

O vestima kod nas možete pročitati u rubrici "Najnovije vesti".  Katalog proizvoda iz našeg prodajnog asortimana i cene istih možete da pogledate preko linka "Webshop" u gornjem meniju. Pod linkom "Akcija" ćete pronaći one izuzetne prilike koje se retko pružaju, artikle kojih je ostalo samo nekoliko i koje Vam nudimo po neverovatnim cenama.

Želite da vidite naše proizvode - pogledajte meni levo "Gde pogledati naše proizvode" i možete da odaberete da pređete na naš web shop, pogledate gde se nalazi naša veleprodaja ili pročitate objavljene tekstove koji se odnose na proizvode koje nudimo.

Skrećemo pažnju da deo asortimana naših principala nije za civilnu upotrebu i regulisan je Zakonom o oružju i municiji R. Srbije te samim time nije na prodaju neovlaštenim licima.

 


 OGLASI

480x100PacoFRanim

480x100RevealSR

480x100NiteSiteNature480x100Digitalno dobaAnim