Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Predstavljamo vam još jedno domišljato rješenje koje nam nudi SWT za sve one koji često vole ići kako u pogonske lovove gdje se divljač brzo kreće na malim udaljenostima, a i situacije koje zahjevaju veće povećanje i ciljanje na većim udaljensotima.

Riječ je o kombinaciji RD-set kojeg u biti čine dva zasebna uređaja. SWTova odlična crvena točka RD5-GR i optičko povećalo MAG3X.

RD5-GR je crvena točka za brzo pucanje. Već dokazana kao iznimno otporan i precizan optički instrument za lovačke kalibre velike izdržljivosti. RD5-GR nudi neutralno povećanje od 1X i regulaciju stupnja osvjetljenja točke. Isporučuje se s nosačima koji osiguravaju odlično poravnjanje s drugim elementom ove kombinacije. Skrećemo pozornost da se ova crvena točka može kupiti zasebno, izvan ovdje prikazanog seta.

MAG3X je optičko povećalo. Konstrukcija i elementi od kojeg je napravljeno jamče za SWT već standardno visoke performanse. Ono što je specifično za ovaj isntrument je da se isporučuje sa specijalnim preklopnim nosačima pomoću kojih MAG3X u sekundi prebacujete u bočni položaj i tako ga pomičete iz vidnog pravca ciljanja. Tada gledate direktno i ciljate posredstvom same crvene točke RD5-GR. Preklopom MAG3X natrag u ležište dobivate ciljnik povećanja 3 puta. Nema upucavanja. Nema šarafljenja. Stvar je jednostavna, brza i iznimno učinkovita. Ako već imate SWTovu crvenu točku (npr. model RD5-FA) onda ne morate kupovati cijeli set jer će se MAG3X savršeno uklopiti s vašom postojećom crvenom točkom.

Za cijenu pogledajte OVDJE.