Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

 

 

 

U nastojanju da osigura što je moguće većem broju korisnika kvalitetu uobičajnu za više klase ciljnika, SWT predstavlja novu, RGE paletu. Riječ je o optičkim uređajima namijenjenim lovcima  i koji objedinjuju najnovije tehnologije, materijale i spoznaje iz oblasti proizvodnje optičkih instrumenata za  lovce koji , a koji imaju biti izloženi teškim radnim uvjetima i velikim naprezanjima. Ujedno, cilj je bio proizvesti ciljnik koji će svojom cijenom biti dostupan širem krugu korisnika. To je i postignuto kombinacijom visokokvalitetnih materijala i tehnoloških postupaka kao i velikim proizvodnim serijama.

Što je kod ovih ciljnika drugačije. RGE ciljnike odlikuje slijedeće:

-          RGE“ osvjetljenje srdišnje točke. Pojednostavljeno, riječ je o elektronskom osvjetljenju ciljničke  točke. Osvjetljenje je višestupnjevno i u dvije boje.  Najčešće birano crveno osvjetljenje ćemo koristiti u uvjetima kada je pozadina, lišće, trava i drugo raslinje, dominatno zelene boje te kada kao podlogu u optici imamo dominatno bijele i svijetle boje. To je slučaj kada se lovi zimi i na snijegu. Zelena boja končanica je idealna za primjenu kada su dominantne jesenje boje, žuto lišće i smeđe granje i debla. RGE osvjetljenje središnje točke osigurava idealno uočavanje u svim vremenskim uvjetima i dobima godine.

-          Elegance 4a“ tip končanice.  Riječ je o dobro nam poznatoj  končanici tipa 4a ali ovdje minimalne debljine horizontalnih i vertikalne ciljničke crte.  To osigurava minimalno ometanje vidnog polja i diskretno vodi oko do središnje točke i sigurnog pogotka. Ovaj tip končanice je idealan za brzo stjecanje mete i omogućava jednostavno i brzo ciljanje i s oba otvorena oka te ne zaklanja ciljanu metu ili viđenje pozadine, koliko god ona bila mala.

-          Monotube“ 30milimetrksi duraluminijski jednodjelni tubus ne zahtjeva posebno predstavljanje. Poznat nam je iz drugih serija SWTovih ciljnika. Osigurava veliku svjetlosnu propusnost uz iznimnu čvrstoću a ujedno malu ukupnu težinu ciljnika.

-          10 godina jamstva je dostatan pokazatelj da je u dizajn ove palete ciljnika uloženo svo znanje i prednosti suvremene tehnologije i najnovija dostignuća u razvoju optičkih ciljnika iz čega izvire povjerenje  ove optike koje opravdava tako dugo jamstvo.

-          Na poslijetku tu je cijena. RGE paleta treba osigurati kvalitetan ciljnik s 10 godišnjim jamstvom što je moguće širem krugu korisnika. Stoga i promotivna cijena od 2.499 kn  s PDVom koja ovaj ciljnik uistinu čini dostupnim svim lovcima. 

Prvi u seriji koji su stigli u RH je ciljnik 3-9x50 RGE.

Aktualnu cijenu i mogućnost narudžbe: OVDJE.

 

Osnovne karakteristike:

- povećanje 3-9x
- objektiv: 50mm s višeslojnim optičkim premazima
- končanica: 4a Elegance s dvobojnim osvjetljenjem središnje točke (Crveno i Zeleno)
- 30mm jednodjelni tubus
- napajanje: CR2032
- zaštitni poklopci za objektiv i okular.