Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Stigao je odličan lovački dalekozor HAWK. Možete te ga pogledati u našoj maloprodaji ili pročitati više podataka i naručiti OVDJE.

Stigla je nova SWTova RGE serija ciljnika. Više detalja saznajte OVDJE 

Obavjest svim kupcima. NiteSite, renomirani proizvođač adaptera za dnevne optike pokreće promotivnu ponudu svoje palete proizvoda. Ograničeno razdoblje, u ponudi su njihova tri temeljna modela, Viper (dometa do 100 metara), Wolf (dometa do 300 metara), te Eagle (dometa do 500 metara) po iznimno povoljnim promotivnim cijenama. Pored navedenog, svi naručeni modeli će biti opremljeni s ekranom s elektronskom regulacijom osvjetljenja.

Dakle, u ponudi su slijedeći modeli po niže navedenim cijenama za gotovinsko plaćanje. Za detalje kliknite link pored modela koji će vas odvesti do stranice s detaljnim opisom tog modela.

PONUDA:
Viper (domet do 100m u mraku) 
- akcijska cijena + ekran s regulacijom osvjetljenja + snimač: 3.195 kn
Wolf (domet do 300m u mraku) 
- akcijska cijena + ekran s regulacijom osvjetljenja+ snimač: 4.455 kn
Eagle (domet do 500m u mraku) 
- akcijska cijena + ekran s regulacijom osvjetljenja+ snimač: 5.999 kn

Narudžbe i rezervacije možete napraviti preko web shopa klikom  na neki od gore navedenih linkova, telefonski na naš broj maloprodaje 01-3887736. 

Zašto NiteSite? Jednostavno:
- Otpornost na sve kalibre
- Bez upucavanja
- U cijeni je sve što vam treba, pa i više
- Rezervni dijelovi u RH
- Jednostavno rukovanje bez ikakvih lutanja po izbornicima

Cijenjeni kupci, stigle su lovačke kamere iz "X" serije, X-30, X-30+ te X-37.

Više detalja i cijene pogledajte klikom na OVAJ LINK.

 

U našu TRGOVINU i naš WEB-SHOP je stigla paleta povećala a čitanje, hobističku i industrijsku primjenu. Sve pojedine artikle, njihove opise i cijene možete vidjeti klikom OVDJE.

Stigao je novi u paleti višefunkcionalnih noć/dan monokulara, Nano 2. Više detalja i cijene pogledajte OVDJE

.

Obavjest svim korisnicima monokulara (npr. SWT Recon), dvogleda, sportskih kamera, mikrofona i druge opreme koja na sebi ima prihvat za spajanje na 1/4 inčne nosače da je stigla paleta SWTovih tronožaca i nosača koji nude kombinacije i spajanje na sve moguće podloge. Više detalja i cijene pogledajte OVDJE.